2777
2789
بله  قصه ش مفصله و من رمقی ندارم تعریف کنم

تاپیک هاتو خوندم نمیدونم دقیق مشکل تون سر چیه و لی ای کاش همه رن و شوهرها به پای هم پیر بشن و خوشبخت

برات آرزوی سلامتی می کنم عزیزم❤️

به اسم کاربریم گیر دادین؟ 😲خب دلم خواست عصبانی بودم😅 عوضم که نمیشه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرامشکلت چیه؟؟

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗
امیدوارم امسال اخرین پاییزی باشه که پدر اشغالم زندست

وااای چرا😳

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗
وااای چرا😳

الهی خدا ازش نگذره الهی با درد و رنج با عذاب بمیره

خاک بر سرش مرتیکه روانی

مشکل اعصابو روان داره الان نشستم دارم گریه میکنم نفسم در نمیاد از غصه ان شاءالله که بمیره به امیدخدا تا یه زندگی راحت داشته باشیم یا اخلاقش خوب شه مرتیکه سگ صفت الانم مثلا منو برده بود پیاده روی عین اسب راه میره انگار یکی دنبالشه وسط خیابون جلو اون همه ادم دهن گشادشو باز کرده که چرا نمیای الهی خدا ازش نگذره کثافط خاک بر سر خاک بر سرش خیر نبینه به حق پنج تن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
الهی خدا ازش نگذره الهی با درد و رنج با عذاب بمیره خاک بر سرش مرتیکه روانی مشکل اعصابو روان داره ا ...

وای عزیزم نمیدونم چی بگم😔انشاا...هرچی صلاحه خداست پیش بیاد...خب گلم توکه میدونی اخلاقش وباهاش نروبیرون

وای عزیزم نمیدونم چی بگم😔انشاا...هرچی صلاحه خداست پیش بیاد...خب گلم توکه میدونی اخلاقش وباهاش نروبی ...

وای دارم میمرم خواهر😭😭😭😭😭😭دوستام هیچکدوم نیستن باهاشون درد و دل کنم اخه این منو کشت با سن کمن اخه چقدر غصه الهی بمیره راحت شم اون خواهر عوضیشو بجهای اشغالشم همینطور خاک بر سر همشون ارزوم اینه با چشام ببینم داره زجر میکشه و میمیره نمیخوام کرونا بگیره چون میده به ما یه درد صد برابر بدتر از اون

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
وای دارم میمرم خواهر😭😭😭😭😭😭دوستام هیچکدوم نیستن باهاشون درد و دل کنم اخه این منو کشت با سن کمن ...

غصه نخورعزیزم خداانشاا...مشکلت وحل میکنه😊برات دعامیکنم هرچی خیره پیش بیادانشاا...

ناراحت نباش