2777
2789
عنوان

نسخه درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 23908 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگوار اینجا سایت عمومیه ،منزل شخصیتون نیست که دعوت کنین بیان نکنین نیاین.پس وقتی در یک سایت عمومی تاپیک میزنید هر کسی بخواد میتونه بیاد.چه مخالف چه موافق.

ممنون میشم اگر منبع متنی که گذاشتین رو بگید.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
بزرگوار اینجا سایت عمومیه ،منزل شخصیتون نیست که دعوت کنین بیان نکنین نیاین.پس وقتی در یک سایت عمومی ...

بله عمومیه . اما چون هدفم نجات جان ادماس توسط چیزی ک بارها بهم ثابت شده و تحقیقاتم در این زمینه دوس داشتم ب اشتراک بزارم ولی مخالف بددهن و دیکتاتور زیاده و من چون عهد بستم با کسایی که دیکتاتورن بحث نکنم ازشون دعوت نکردم .

منتقد رو قبول دارم اما مخالفی که جز تحقیر و تمسخر کاری نداره در شانم نیست بحث کنم .

و دوم منبع حکمای طب اسلامی و طب سنتی و تجارب بیمارانی ک خوب شدن و تحقیقات دیگه م 

میتونین ب راحتی با سرچ اگاهی پیدا کنین نسبت ب طب اسلامی و سنتی 😊

ممنون از حضورتون 🌷🌷

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
از کجا بخرم؟؟؟ من بویایی ندارم الان همبن الان فهمیدم😭😭

خوب نسخه هایی که استارتر گذاشتند که هم راحت تر گیر می آد هم مجربتر وموثرتره وهم ارزونتر  مجبورنیستی  دنبال گرونتر وکمیابتر بری وقتی بهترش پیدا می شه

بله عمومیه . اما چون هدفم نجات جان ادماس توسط چیزی ک بارها بهم ثابت شده و تحقیقاتم در این زمینه دوس ...

پس منبع روایی و حدیثی و علمی معتبری ندارید.سرچ و تحقیقات شما ملاک نیست بزرگوار چون نه تنها این داروی منبع روایی معتبر نداره و از طرف حوزه علمیه مورد تایید نیست بلکه تنها یک داروی گیاهی هست که میتونه با توجه به طبع آدم ها مفید یا مضر باشه.در بحث طب سنتی هم مثلا هلیله برای بیماری های تب دار ممنوعه.این دارو مستندات علمی هم نداره.بعضی ها تجربه کردن براشون خوب بوده بعضی ها تجربه کردن براشون ضرر داشته.

طبق نظر مراجعی چون آیت الله مکارم شیرازی طب اسلامی نداریم.🍁

هدفتون قابل احترامه اما هدف نیازمند به وسیله ی مطمئنه ، خیلی بهتر و آگاهانه تره قبل از نشر هر چیزی از سندیتش در حوزه های مختلف مطلع باشیم.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
پس منبع روایی و حدیثی و علمی معتبری ندارید.سرچ و تحقیقات شما ملاک نیست بزرگوار چون نه تنها این داروی ...

شما طب الرضا و طب الصادق و ... کتب رو بخونین و ب یاد داشته باشین ائمه در تمام علوم در بالاترین مرحله هستن . قطعا من جریان نفوذ رو باید بشناسم تا بفهمم راه اهل بیت روشنترین راهه نه حوزه و امثالهم که منفعلن در همه چی . 

اولم گفتم بحث نمیکنم شما به طب غربی و ایت الله های منفعل حوزه متوسل شین و ما ائمه رو کامل میدونیم در هر زمینه ایی ☺

شب خوش ممنون 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ.