2821
2789
عنوان

ماریانا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 32 پست
یه اب هویجی تو سایت گفت دندون پزشکه😃

عزیزم شیاف ماریانا تو دوران اقدام خطر نداره راستی از عطاری خریدی

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شیاف ماریانا تو دوران اقدام خطر نداره راستی از عطاری خریدی

من ؟ن نگرفتم ...ما باردارنیستیم که😃 ن هنو 😂

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
آها 😂😂

😂هنوز هیچی 😂😂

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
عزیزم من خودم فروشندم اول مامانم خواست یکی براش سفارش دادم بعد دیدم برای عفونتش راضی بود بیشتر برای ...

میترسم بخرم خطرناک باشه

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩
مجردی اره😉

عععییی آره..کلاا مجردم..😃