2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی نظربدن(تاپیک مذهبیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 86 پست

اسم اذان که اومد پاشو وضو بگیر بقیه برنامه ها خود به خود پیش میاد 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا برای نمازشب بیدار میشدم و نماز صبم سروقت میشد

ساعت کوک میکردم رو تکرار میزاشتم😁 

گوشیم دورتر میزاشتم زنگ میخرد مجبورا بلند میشدم و خوابم میپرید😁

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

هر کاری رو باید برای خودمون لذت بخش کنیم وگرنه تبدیل به عادت نمی‌شه 

وقتی اذان میزنن با خوشحالی (حتی شده ساختگی بگو آخ جون نماز 😃) کم کم حس خوبی که از این شادمانی میگیری دایمی میشه و برات میمونه 

.

نماز صبح خیییلی قضا دارم ولی برای نماز اول وقت به ثوابش و اینکه خیالم راحته فکر میکنم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

یه چیز بگم نخندیدنا😆

من بگه بودم برای نماز صبح به بالشتم میگفتم بیدارم کنیا نذاری اذان بشه و من خواب باشم 

نمی‌دونم چی می‌شد ولی همیشه بیدار میشدم

اما الان 

تارک الصلاه م 🥺

خب چه تلاش هایی کردین؟راهکارتون چی بوده؟

هیچ تلاشی نکردم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

ما ی فامیل داشتیم خدا رحمتش کنه پسرعموی بابام بود اومدن مشهد. خونمون ی مدتی واسه نماز. صبح همه رو بیدار میکرد. خیلی حس خوبی داشتم با اینکه نزدیک۶ساله از. اون موقع میگذره سعی کردم همیشه واسه نماز. صبح بیدارشم

و. همیشه هم دعاش میکنم

وقتی نمازم دیر. میشه کلا احساس میکنم ی باری رو دوشمه

ممنونم خدا جون...

تاچهل روز سر وقت بخونی دیگه همیشه نماز سر وقت میشه...ببین من مامانم سفره پهن میکرد داشتیم غذامیخوردیم من تا اذان میگفتن پامیشدم میرفتم واسه نماز خانوادم میگفتن ول کن بعد بخون من میگفتم نه.یاارایش داشتم اماده شدم برم بیرون یهو اذان میگفتن کل صورتم میشستم وضو میگرفتم .نماز صبحم چون نماز شب میخوندم هیچ وقت قضا نشد...

من صبح و که راستش اول وقت نمیتونم بیدار شم بخونم،مگه چی بشه..معمولا  ۲۰ دقیقه قبل از طلوع افتاب گوشی کوک کردم  بیدار میشم میخونم، اما ظهر و مغرب و سعی میکنم اول وقت بخونم

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خیلی دوست دارم که نمازمو اول وقت بخونم و هیچوقت قضا نکنم ولی بیشتر وقتا نمازم قضا میشه بخصوص نماز صبح فقط می‌دونم همین که اذان شد باید جانمازو پهن کنی ووایستی برا نماز نگی بچم گشنست کارم میمونه اول نمازتو بخونی بعد به کارا وبچه هات برسی اینجوری بیشتر نتیجه گرفتم من ولی بازم میلغزم خدا خودش کمک کنه که از بندگان خوبش باشیم