2821
2789

هروز از بیرون میخورن هروز بدبختی زنگشون خرابه مال مارو میزنن از رستوران با فسفود میاد زینگ مارو میزنن منم چند بار به واحد روبه رویی خبر دادم ولی دیگه آیفون گوشیش رو ب داشتم دقیقا میدونم چه ساعتی سفارش میده...ولی جدا از اینا درسته پول خودشونه سلامتی خودشونه ولی تو این کرونا ریسک غذای بیرون من عاشق غذایی بیرونم ولی زنگ نمی زنم بیارن میترسم خیلی رعایت میکنم دخترشون بدون ماسک میره بیرون  چند وقت پیش انقد صدای سرفه خانومش میامد که ما از خواب میپریدیم تا ۱چ روز اون طور بودش ....متاسفانه واحد روبه رویی خیلیخییییلی نزدیکه  ما هستش صدا و و بوی سیگار و..و .. زیاد میاد😔😔😔😔😔

یه تبریزی عاشق ❤

وای_دده😐#  

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

غذارو گرم میکنن قطعا. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال ندارن غذا درست کنن حال ندارن به این چیزافکر کنن.شوهر من یه ناهار بیرون میخوره روزی صدبار برام غر میزنه که دارم پول میدم از بیرون میخورم.حالا خونه که هیچ وقت از بیرون نمی گیریم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز