من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
امروز همه لاغرا تاپیک زدن اعتماد به نفسم اومد پایین
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜
سلام، عزیزم من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده
لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه
لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، آنلاین هم می تونی رژیم بگیری، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی
و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه