2777
2789
ولی جدیدا قیمت سکه هم خیلی داره یهویی بالا و پایین میشه🤕ولی به نظرم ادم یه گوشی خوبم باید داشته باش ...

من خودم از طلا بدم میاد بازم بابزرگترت مشورت کن ب قول خودت گوشی خوب لازمه اونم تواین دوره

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها طلا اومده پایین  یعنی میره بالا ؟ یا پایین میره بازززز

نمیدونم ولی به نظرم اون زمان که ربع سکه ۲۰۰ تومن بود سکه تمام ۱ میلیون ادم باید سکه و طلا میگرفت اخه هر چیزیم سقف داره همینطور که هی نمیره بالا این مدتم همش ریزش داشته من یادمه ربع سکه تا ۷ و دویست رفت ولی الان شده ۴ و سیصد

الان چند شده گوشیا؟ ارزون شده یا نه؟ منم میخوام بخرم

گوشی ها یکم ارزون شدن من این مدت خیلی درمورد گوشیا تحقیق کردم اگه بگید پولتون چقدره میگم چه گوشی هایی خوبن

گوشی ها یکم ارزون شدن من این مدت خیلی درمورد گوشیا تحقیق کردم اگه بگید پولتون چقدره میگم چه گوشی های ...

من خودم a71 پسندیدم.قبلا تو نت دیدم حدودای ۱۲ تومن بود.الان نمیدونم چند شده

A71 خوبه به نظرت یا گوشی بهتر هم پیدا میشه حول و حوش ۱۰ تومن؟

من از ۴ دوربینه بودنش خوشم اومده

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
من خودم a71 پسندیدم.قبلا تو نت دیدم حدودای ۱۲ تومن بود.الان نمیدونم چند شده A71 خوبه به نظرت یا گوش ...

اتفاقا منم میخاستم a51بخرم چون مدرن تره ولی a71هم خیلی گوشی خوبیه از a51بهتره چون چیپستش اسنپدراگونه و اینکه ۴ دوربینس و صفحه نمایشش سوپر امولده و دوربین جلوش حفره ای و حاشیه های صفحه نمایشش کمتره بله خیلی گوشی خوبیه گوشی دیگه ای تو این قیمت نوا۵تی رو شنیدم خیلی خوبه چون چیپستش چیپست پرچمدار سال قبله ولی من سامسونگو بیشتر دوس دارم چون الان مدتیم هست امریکا و چین با هم بد شدن هواویو تحریم کرده میتونید تحقیق کنید ولی گوشی خوبیه m51هم خیلی گوشی خوبیه اگه بیاد ایران همین ۱۰ و ایناس ولی نیومده🤕

اتفاقا منم میخاستم a51بخرم چون مدرن تره ولی a71هم خیلی گوشی خوبیه از a51بهتره چون چیپستش اسنپدراگونه ...

مرسی از راهنماییت

من به هیچ عنوان نمیخوام جنس چینی بخرم.پس همینی که پسند کردم خوبه دیگه؟

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
مرسی از راهنماییت من به هیچ عنوان نمیخوام جنس چینی بخرم.پس همینی که پسند کردم خوبه دیگه؟

دقیقا منم مثل شمام سامسونگ برند خیلی خوبیه و بله a71خیییلی گوشی خوب و زیباییه😍