2777
2789

یکی تز دوستای ما ب سختییی شناسنامه گرفت رفت یکی از شهر های دور افتاده ولی خوب قانونی نیس دیگ

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
چرا اینجور میگید مگه بچه بیچاره چه گناهی داره یکی دیگه اشتباه کرده انگ نامشروع بودن رو بچه بمونه بچه ...

چرا اینجوری هستن ی عده آخه به خدا درک نمیکنم زن و مرد ی غلطی میکنن ی طفل معصوم به دنیا میاد بعد میگت حرام زاده . کجای انسانیته این حرف . 

انسان# باشیم 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که همچین کاری میکنه دل بزرگی داره سالهاست درگیر نازایی هستم تا حالا همه زندگیمو خرج کردم و نشده ولی هیچ وقت هیچ وقت نمیتونم بچه کسی دیگه رو تو خونم بیارم و بگم بچه خودمه حتی یک بار برادرم این پیشنهاد  رو داد یک سال باهاش حرف نزدم گفتم این همه دارم‌تلاش میکنم که یه بچه از خودم و شوهرم داشته باشم نه یه غریبه

خودم بدون دلیل حامله نمیشم اما هم خودم هم شوهرم دوست داربم یه بچه رو به سرپرستی بگیریم که حداقل فکرم ...

انشالله که خودت باردار میشی گلم یکیی از فامیل ما چندین سال بود باردار نمیشد تصمیم گرفت یکی از بچه های فامیل که تازه به دنیا اومده به سرپررستی قبول کنه دیگه بخاطر ی سری مسائل منصرف شدن فکر کنم حدودا یکسال یا کمتر خودش حامله شد

کسی که همچین کاری میکنه دل بزرگی داره سالهاست درگیر نازایی هستم تا حالا همه زندگیمو خرج کردم و نشده ...

الهی که خودت حامله بشی و بچتو بغل کنی اما حرفاتو قبول ندارم گاهی اوقات حتی اگه مشکل نازایی نداشته باشیم و بتونیم سر پرستی یه طفل معسوم رو قبول کنیم چرا این کارو نکنیم چرا بزاریم اون بچه با کسایی که نمیتونن نگهش دارن گرفتار بشه اما انشاالله سال دیگه این موقع بچت تو بغلت باشه 

الهی که خودت حامله بشی و بچتو بغل کنی اما حرفاتو قبول ندارم گاهی اوقات حتی اگه مشکل نازایی نداشته با ...

خب گفتم که شما حتما دل بزرگی دارین من ندارم فقط بچه خودمو میخوام نمیتونم بچه کس دیگه رو مثل بچه خودم دوست داشته باشم نمیتونم برای یه غریبه یه مادر فداکار باشم 

انشالله که خودت باردار میشی گلم یکیی از فامیل ما چندین سال بود باردار نمیشد تصمیم گرفت یکی از بچه ها ...

انشاالله اما شوهرم وقتی تازه عروسی کرده بودیم بهم گفت دوست داره وقتی بچع دار شدیم دومی رو سرپرستی قبول کنه الهی که این ماه حامله بشم و تا وقتی یه بچه دنیا نیوردم بچه ی دیگه رو به سرپرستی قبول نمیکنم چون میدونم که یه روز منم بچه دار میشم

عزیزم یکی از بستگان ما گرفت الان پسرش ۱۸ساله هست تو شناسنامه ثبت شد اتفاقا شیر از خالش هم خورد محرم ...

دقیقا شهر ما هم اتفاق افتاده هنوزم حرفش میزنن شاید واسه ده سال یا بیست سال پیش باشه کلا از شهر که هیچ ار این استان مهاجرت کردند رفتن که بچه نفهمه