2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18821 بازدید | 3340 پست

نگرانی مثل همان قطره، قطره، قطره آب عمل میکند و قطره، قطره، قطره انسان را به دیوانگی می کشاند.

نگرانی قوی ترین آدم ها را هم از پای درمی آورد.

ترس، نگرانی، نفرت، خودخواهی و ناتوانی در سازش با جهان اطراف علت اصلی بیماریها و زخمهای گوارشی هستند.

پس به خدا ایمان داشته باش، یاد بگیر که خوب بخوابی، عاشق موسیقی باش، جنبه مضحک زندگی را ببین 

و بدان که سلامتی و شادمانی برای تو خواهند بود.

✍🏻 دیل_کارنگی#  

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
سلام عزیزدلم خوبی خواهری 😍😍😍🌹خوش آمدی 

خوبی عزیزم خصوصیت چک کن

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@امیرآقاپارسا  

فردا اگر ز راه نمی آمد

من تا ابد کنار تو میماندم

من تا ابد ترانه ی عشقم را

در آفتاب عشق تو میخواندم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

@اعتصامی  

کاش چون پاییز بودم

کاش چون پاییز خاموش وملال انگیز بودم

برگ های آرزوهایم یکایک زرد می شد

آفتاب دیدگانم سرد می شد

آسمان سینه ام پر درد می شد

ناگهان توفان اندوهی به جانم چنگ می زد

اشک هایم همچو باران دامنم را رنگ می زد

وه … چه زیبا بود اگر پاییز بودم

وحشی و پر شور و رنگ آمیز بودم

شاعری در چشم من می خواند شعری آسمانی

در کنارم قلب عاشق شعله می زد

در شرار آتش دردی نهانی

نغمه ی من

همچو آواری نسیم پر شکسته

عطر غم می ریخت بر دل های خسته

پیش رویم :

چهره تلخ زمستان جوانی

پشت سر :

آشوب تابستان عشقی ناگهانی

سینه ام :

منزلگه اندوه و درد و بد گمانی

کاش چون پاییز بودم

@مائده6525221     هر که با مرغ هوا دوست شود خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود

ممنونم مهربونم که به یادم هستی ❤️

غم مخور، دادرس عاشق مظلوم‌ خداست!

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

برین تاپیک اخرمو گوش کنید 💃💃💃💃

مخصوص اعتصام

@اعتصامی 😁😁

@امیرآقاپارسا     فردا اگر ز راه نمی آمد من تا ابد کنار تو میماندم ...

ممنونم عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
@سویل3     آن کسی را که تو می جویی کی خیال تو به سر دارد بس کن این ناله و زاری را بس ...

سلام عزیزدل با مرام.. 🧡💛❤️🙏

قربونت برم 

سلام آبجی جون🤗❤️❤️🌹 خوبی عزیزم دوستمون اشتباهی نام کاربریتون رو تگ کردن @سویل۳  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزدل با مرام.. 🧡💛❤️🙏 قربونت برم  سلام آبجی جون🤗❤️❤️🌹 خوبی عزیزم دوستمون اشتباهی ن ...

سلام اعتصامی 

اشتباهی🤔🤔

اخه مگه اینجا نمیاد واسه شعر گذاشتن🤔🤔

سلام عزیزدل با مرام.. 🧡💛❤️🙏 قربونت برم  سلام آبجی جون🤗❤️❤️🌹 خوبی عزیزم دوستمون اشتباهی ن ...

اره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

[QUOTE=167726643]اره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️[/QUOTE

صبح_بخیر_آذربایجان# 😉

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام عزیزم🌹   همیشه سر میزنم  خوشحالم  ک شعر پست می کنید   با عشق می خونمشون

🍃از بی کران تو می ترسم؛

‌     اے دوست!

‌     موج نوازشی…!!!

#سهراب_سپهرے

سلام عزیزم  شبت بهشت و ب خیر هی فلانی... دورادور دوستت دارم... شاید قصه ای نباشم که گفته باش ...

بعضی آدم ها بوی خوب دارند ، حتی وقتی دورند

دلت که براشون تنگ میشه بوی خوبشون تو ذهنت میپیچه

و اونقدر دلت هواشونو میکنه که دوست داری محکم بغلشون کنی

ممنونم خواهری 

ممنونم که هستی 🤗😍😍😍❤️❤️❤️🌹🌹

سلام عزیزم🌹   همیشه سر میزنم  خوشحالم  ک شعر پست می کنید   با عشق می خونمشون ...

فدای شمااا

زندگی نیست بجز عشق

بجز حرف محبت به کَسی

وَر نه هر خار و خَسی

زندگی کرده بَسی…