2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18841 بازدید | 3340 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@قله_سابقم     آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید! یک نفردر آب دارد می سپارد جا ...

من عاشقی از کمال تو آموزم

بیت وغزل از جمال تو آموزم

درپرده دل خیال تو رقص کند

من رقص خوش از خیال تو آموزم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@ماه_تنها     در کتاب چار فصل زندگی صفحه ها پشت سرِ هم می روند هر یک از این صفحه ...

ای روزگاراز خطـ خطــے هایَـ ـم

ساده نـگــــــــذر . . . !

بــه یـاد داشتــــــہ باشـــــ . . .

اینــــ دلــنـوشــــــتــــــہ ـــها را

یکـــــ دل، نــوشـــــتــــــه. . . !

https://upload.cc/i4/8wEG5.png

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@نیکی0     پرگل اومده منو تگ کرده تاپیک ترکیده الان خودم تعلیق شده  چرا ؟

پرگل ازت خواسته بود ی چیزی به مهسا بگی بعد پشیمون شد تاپیکو ترکوند بعد هم خودشو لغو کاربری کرد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پرگل ازت خواسته بود ی چیزی به مهسا بگی بعد پشیمون شد تاپیکو ترکوند بعد هم خودشو لغو کاربری کرد

چرا لغو کرد باز ؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چرا لغو کرد باز ؟؟؟

نیومده بود ک بمونه

اصلا خودش نخواسته بود باز بشه 

ناخواسته بازش کردن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پرگل برگشته بوددد🙄🙄🙄

البته به قول اعتصامی به خودم صبح بخیر....

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
پرگل برگشته بوددد🙄🙄🙄 البته به قول اعتصامی به خودم صبح بخیر....

یسسسسس

صبح_بخیر#   

یسسسسس صبح_بخیر#    

و عشق

تنها عشق

مرا به وسعت اندوه زندگي ها برد

مرا رساند

به امکان يک پرنده شدن

سهراب سپهري

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
یسسسسس صبح_بخیر#    

دلم واسه مهری تنگ شده

خبر داری ازش

اینو براش بفرست😊😊😊

دلم گرفته

دلم عجيب گرفته است

و هيچ چيز

نه اين دقايق خوشبو ، که روي شاخه ي نارنج مي شود خاموش

نه اين صداقت حرفي ، که در سکوت ميان دو برگ اين گل شب بوست

نه هيچ چيز مرا ازهجوم خالي اطراف نمي رهاند

و فکر مي کنم

که اين ترنم موزون حزن تا به ابد

شنيده خواهد شد .

سهراب سپهري

@flfli  

حرف ها دارم

با تو ای مرغی که می خوانی نهان از چشم

و زمان را با صدایت می گشایی

چه ترا دردی است

کز نهان خلوت خود می زنی آوا

و نشاط زندگی را از کف من می ربایی ؟

در کجا هستی نهان ای مرغ

زیر تور سبزه های تر

یا درون شاخه های شوق ؟

می پری از روی چشم سبز یک مرداب

یا که می شویی کنار چشمه ادارک بال و پر ؟

هر کجا هستی ، بگو با من

روی جاده نقش پایی نیست از دشمن

آفتابی شو

رعد دیگر پا نمی کوبد به بام ابر

مار برق از لانه اش بیرون نمی آید

و نمی غلتد دگر زنجیر طوفان بر تن صحرا

روز خاموش است ، آرام است

از چه دیگر می کنی پروا ؟

سهراب سپهری