2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18834 بازدید | 3340 پست
اون شعر من نیستااااا     کپی کردم

میدونم عزیزم

مرسی 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
اینجا به هرڪه دل بدهے دور میشود! یوسف همیشه فڪر زلیخاے دیگریست... 🍃🌺🍃       ...

چرا هر چه گوییم شعر تحویل میدی

راحت شو مجلس بی ریاست (مثلا شعر گفتم  )

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هر چه گوییم شعر تحویل میدی راحت شو مجلس بی ریاست (مثلا شعر گفتم    )

گاه دلـــــــم ميگيرد ازصداقتـــــم كه هيچكس لايــــــق آن نيست.....

گاه دلــــــــم تنگ ميشودبراي وعــــده هايي كه ميدانستم نيست 

اما براي دلخوشيم كافــــي بود....

گاه دلــــــــم ميگيرد از سادگـــــي هايم....

گاه دلـــــــم ميسوزد براي وفـــــــاداري هايم...

گاه دلـــــم ميسوزد براي اشكهايم..... گاه دلـــــــم ميگيرد از روزگــــــــــاري كه درآنم....

اين نبـــــــــــــــود آنچه درانتظارش بــــــــــــــــودم

😔😔

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چرا هر چه گوییم شعر تحویل میدی راحت شو مجلس بی ریاست (مثلا شعر گفتم    )

سلام 

نازنینم صبحت بخیر 🤗❤️❤️🌹

مجلس شعر ست جانا 

محفل عشق ست جانا 

من_عقابم#  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
گاه دلـــــــم ميگيرد ازصداقتـــــم كه هيچكس لايــــــق آن نيست..... گاه دلــــــــم تنگ ميشودبر ...

هاااا شکست عخشی خوردی ؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام  نازنینم صبحت بخیر 🤗❤️❤️🌹 مجلس شعر ست جانا  محفل عشق ست جانا  من_عقابم# ...

سلام صبح بخیر    

اجی دیگه به من ک نگو اینجا چت رومه جانا   

هاااا شکست عخشی خوردی   ؟

من ازعشق تولبریزو ازاین عشق  گریزی نیست
که خود،خوب میدانم خودکرده راتدبیرنیست

توعشق من و،یارمن و، من که غزلخوان توام
منم آن عشق تو،ویارتو، توهم آن یارغزلخوان منی

👌🤞🌹🍃

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
من ازعشق تولبریزو ازاین عشق  گریزی نیست که خود،خوب میدانم خودکرده راتدبیرنیست توعشق من و،یارم ...

خاااااککک بر سرم عاشق من شدی؟  جونم سرعت عمل  

سلام  نازنینم صبحت بخیر 🤗❤️❤️🌹 مجلس شعر ست جانا  محفل عشق ست جانا  من_عقابم# ...

گاه گویم که بنالم ز پریشانی حالم
بازگویم که عیانست چه حاجت به بیانم

من همان روز بگفتم که طریق تو گرفتم
که به جانان نرسم تا نرسد کار به جانم

❤️❤️

صبحت نورانی آبجی جیران 🌹🌹😘

خاااااککک بر سرم عاشق من شدی؟   جونم سرعت عمل    

💛چه زیباست
💛چشمانی
💛که فقط مال تو باشد

💛در عمق نگاهش
💛تو باشی و فقط عشق تو باشد

💛چه زیباست
💛که خاص و تک قلبش تو باشی

💛تو عاشق چشماش
💛و او شیفته احساس تو باشد

❤️❤️❤️

💛چه زیباست 💛چشمانی 💛که فقط مال تو باشد 💛در عمق نگاهش 💛تو باشی و فقط عشق تو باشد 💛چه زیباست  ...

عاقا من متعهل نیستم ولی متعهد هستم امضامو نگا کن    

عاقا من متعهل نیستم ولی متعهد هستم امضامو نگا کن      

منم اضاف کن 😹😹

💛چه زیباست 💛چشمانی 💛که فقط مال تو باشد 💛در عمق نگاهش 💛تو باشی و فقط عشق تو باشد 💛چه زیباست ...

سلام همون دختر لاکچری خودمون هستی؟

تعطیل🚫                                                                                 
منم اضاف کن 😹😹

یعنی یه قلبم بررای تو بزارم؟