2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18837 بازدید | 3340 پست

@مهربونم۰ این قدر لایک کن تا بترکی خدا رو شکر اینجا زیاد حرف نزدم و پراکندن😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صفحه ۱۰۹ خوبه باز.

میتونم با ارامش برم حموم😏😏😏

@مهربونم۰  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیاندیشم که همین دوست داشتن زیباس ...

سلام آبجی جون خوبی عزیزم 🧡💚🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

چه خوش گفت فردوسی پاکزاد

که رحمت برآن تربت پاک باد

میازار موری که دانه کش است

که جان دارد و جان شیرین خوش است

مزن بر سر ناتوان دست زور

که روزی درافتی به پایش چو مور

گرفتم ز تو ناتوان تر بسی است

توانا تر از تو هم آخر کسی است

خدا را بر آن بنده بخشایش است

که خلق از وجودش در آسایش است

سعدی#  

این کاربر فوت شد 🖤
سلام خاله جان دلممم خوبی عزیز دلم  نازلی جان بخدا ندیدم تگت و وگرنه میدونی امکان نداره جواب ن ...

میدونم خوشگلم 🥺🥺

دلم برات تنگولیذه بود☹️

مرسی گلم 😍😍😍

دوشت دالم نپس🥺❤️

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
مرضی رو میتونی منو نمیتونی ؟! خجالت نمیکشی نمیتونی شوعرتو تگ کنی بعد هووتو تگ میکنی😒😒😒 خدیا اخر ...

اونایی ک اسمشون فارسی هست رو نمیتونم تگ کنم☹️

فقط مرضی تگ میشه😐✌️

عههههه عرض کنم خدمتت ک میمون رو اولین نفر من اینجا مُد کردم 😆😎

دیگ من نبودم بقیه ازش استفاده میکردن😃

از محبوبیت من و کلاماتم سواستفاده می‌کردن😆😆😆✌️

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

@نیکی0    

@00نازلی00    

@golbargam    

@بانو_سایه    

@اعتصامی    

دخترک ، کنج اتاق مچاله شده و در جنگ بین صلح و منطق و سر آغاز افکار پوچ و تو خالی دور ....

حول محورِ مرگ نَشعت گرفت...
همینجآ بویی به مَشآم میرسد؟!
بویِ گند خآطِرآتِ کپک زده یِ متِبرک از هر دیوارٌ از هر گوشه اتآق...
جم آوری تکیه هآیِ کرم زده یِ دٌختری از هر گوشه و شکست منطق در این میان.
بدرودی آگاهانه از سیاهیِ غوطه ور در مرداب حماقت و سرآغاز اِنهِدآم لجنزآری بنآم زندگی...
عجیب دلَش رفتن میخوآهَد.یه جآیِ نسبتاً دور!؟
دلش میخوآهَد بیخیالِ همه وابستگی هآ شودٌ برود جآیی که برآیِ خودش بآشد.
دوست دآشت دچارِ سکته یِ حسی شود...
دوست دآشت به جآیی برود تآ برآیِ سآعتی،برایِ دقیقه ای یا حتی برآیِ ثآنیه ای درک شود!
دوست دآشت به جآیی برود تآ برآیِ دلش مآدری کند؟
در آغوشش بگیردٌ دست نوآزِشی به سرو رویَش بکشدٌ بگویید:
جآنه دلم، غصه نخور! تمآم میشود.
جآنه دلم بی تآب نشو روزهآی بی حوصلگی ات تمآم میشود...
دوست دآشت چَنگ بزند به بغض هآیِ تَلمبآر شده در گلویَش که زیآدی. خَش می انداختند به صدآیِ ظریفِ دخترانه اش...اما همه اینها رویآیی بیش نبود!!
و این همآن دخترک خشکٌ بداخلاقیست که هیچکس دوستش ندآرَد((:
این همآنست.....

https://linksharing.samsungcloud.com/fSfzivOxQOD5

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@نیکی0     @00نازلی00     @golbargam     @بانو_سایه   & ...

🥺🥺🥺🥺😔😔😔😔😔

سکته ی حسی.....

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

@nazbanoo8300  

از یه جایی به بعد 

ادم دیگه حالش خوب نمیشه 

فقط یه زمانایی یادش میره 

حالش چقدر بد بوده 

و دوباره یکدفعه 

یادش میاد .....😔

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

@ماه_تنها  

سرنوشت را

باید از سر نوشت

شاید اینبار

کمی بهتر نوشت

عاشقی را

غرق در باور نوشت

غصه هارا

قصه ای دیگر نوشت

از کجا این باور امد که گفت؛؛؛

گر رود سر

برنگردد سرنوشت💔

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
@nazbanoo8300     از یه جایی به بعد  ادم دیگه حالش خوب نمیشه  فقط یه زمانایی ...

دخترم بی غم بخند دنیا همه افسانه است....

با دلت  دمساز شو،،عاشق کمی دیوانه است

نازبانو

تعطیل🚫