2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18812 بازدید | 3340 پست
بیا بیا بامن برقص .....پاشو پاشو بیا امشب واسه بهم رسیدن  امشب شب رقص و عشق و حاله .از دور دار ...

پس پاشو ببینممممممم🤰🤰💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🕺🕺🕺🕺🕺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باشع چی بزاریم‌؟؟ هر ثانیه هر لحظمی شیرینیه شب بد مزمی؟؟؟

میشه نوازشم  کنی .... وقتی گرفته حالم . ..... میشه ببندی بالم و آخه شکسته بالم..... میفهمی چی میگم بهت ببین خستگی مو .... میشه بزارم پیش تو چندروزی زندگیمو. ....

میشه بشینی پیشمو  و ی شعر برام بخونی .........

نیکا جان 

من را دست کم نگیر😠😈 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خود چیکا شعر گفته ک بذاریم امضامون فکر کنم

به کی گفته🤔🤔🤔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پس پاشو ببینممممممم🤰🤰💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🕺🕺🕺🕺🕺

😆😆😆😆😆😆😆جووون ی لب بده💋

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

[QUOTE=165689990]بابا فتبارک الله احسن الخالقین  الحق ک سوگلی منی تو😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🌈🌈🌈🌈🌈💛💛💛💛 ...[/QUOT]

فکر عاقل کردنم هرگز نباش من ازین دیوانه پیش تر میروم انچه میبینم به غیر از عشق نیستتت شک نکن دیوانه تر هم میشوم...دیوانه ات شدم ببیننن فقط به من دل را ببند ای جانم از عشق تو سوخت ای دلبرمممم فقط بخند فقط بخند فقط برای من بخند😍😍😂💙💙💙😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
میشه نوازشم  کنی .... وقتی گرفته حالم . ..... میشه ببندی بالم و آخه شکسته بالم..... میفهمی چی م ...

حال من خوب است اما با تو بهتر می‌شوم‌
آخ‌... تا می‌بینمت یک جور دیگر می‌شوم‌
با تو حس شعر در من بیشتر گل می‌کند
یاسم و باران که می‌بارد معطر می‌شوم‌
در لباس آبی از من بیشتر دل می‌بری‌
آسمان وقتی که می‌پوشی کبوتر می‌شوم‌
آنقَدَرها عاشق هستم تا بمانم پای تو
می‌توانم مایه‌ی ـ گهگاه‌ـ دلگرمی شوم‌
میل‌، میل توست‌، امّا بی تو باور کن که من‌
در هجوم بادهای سخت‌، پرپر می‌شوم😌😌😌😌😌😌😌😌🤚🤚🤚

حالا بزار ازدواجمون به شب برسه خدا رو چ دیدی🥴🥴🥴🥴

الان تصور کن لپام گل انداخته😂😂😂😂

میشه نوازشم  کنی .... وقتی گرفته حالم . ..... میشه ببندی بالم و آخه شکسته بالم..... میفهمی چی م ...

اینکه اهنگ قمیشیه😂😂😂😂

😆😆😆😆😆😆😆جووون ی لب بده💋

پناه_بر_ایزد_یکتا# 🥴🥴🤕🤕🤕🤕😍😍😍😍

@اییلشاه_چهارم     @pinkworld     @feray   این زنم هم ک به رحمت خدا رف ...

مبارکه😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
[QUOTE=165689990]بابا فتبارک الله احسن الخالقین  الحق ک سوگلی منی تو😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🌈 ...

جووووووون😌😌😌😌😌😌😌😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😘😘😘😘😘🕺🕺🕺🙈🙈

عشق همان عطری ست

که از تو بر شانه ام می ماند

عطر نیستی که پریدن بدانی
تو را از من بشویند
آب میروم..

الان تصور کن لپام گل انداخته😂😂😂😂

این طوری  ؟

باشه ولی دیگه تا اون موقع گل نندازه🤚🥴🥴🥴🥴