2789

عزیزم اگه کوتاه مدت باشه احتمالا بخاطر وجود عفونت توی بدنه که بهتره به پزشک مراجعه بشه که با دارو و آنتی بیوتیک درمان بشه و خیلی چیز عادی ایه واسه همه پیش میاد بخاطر وجود خط دفاعیه بدنه مقابل بیماری حتی سرماخوردگی کوچیکم باعثش میشه ولی اگه خیلی وقت باشه که هستو سفت هستو حرکت نمیکنه بهتره به متخصص مراجعه بشه

من پارسال عدد لناوی کشاله رونم ورم داشت باور کنید توی ۱ ماه ۲۰ تا دکتر و سونوگرافی رو رفتم و دلیلش معلوم نشد  بعد از کرونا هم دیگه نه دکتر رفتم نه پیگیری کردم نمیدونم حوب شده یا نه چون فقط ورمش با سونوگرافی مشخص میشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه کوتاه مدت باشه احتمالا بخاطر وجود عفونت توی بدنه که بهتره به پزشک مراجعه بشه که با دارو و ...

الان یه ساله دارم گردنمو سونو اینا رفتم ری اکتیوه دیشبم یکی زیر گوشم دراوند

سلام عزیزم مادر منم دقیقا مثه شما شدن غدد پایین گوشش نزدیک ب زاویه فک و غدد جلو گوشش متورم شده الان مامان من سه ماه و نیم ک درگیره ...شما چیکار کردین ؟پیگیری هاتون ب کجا رسید ؟؟؟ مامان من نمونه برداری انجام داد و جوابش 6روز دیگه میاد لطفا براش دعا کنید جوابش خوب باشه

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد