مثلا خونه پر مهمونه حمام هم از داخل پذیرایی باید رد شد ینی همه متوجه میشن این موقه طرف تیمم ک ...
والا تا جایی که من میدونم فقط شرط نبود آب برا غسل مانع میشه ولی برا دقیقار دونستن زنگ بزنین دفتر پاسخگویی ب مسائل شرعی
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خوب این عوضیا به آدمهای بی نماز بیشتر نزدیک میشن...وروحشونو تسخیر میکنن..من تو این مدت کم که غسلمو ن ...
فکر نمیکنین یکم خرافیه این عقیده ؟یعنی هرکی غیر مسلمانه و نماز نمیخونه شیطان در وجودش حلول میکنه ؟نماز و غسل و ...همه واجب و محترم ولی نباید خرافات و با دین قاطی کرد
خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
فکر نمیکنین یکم خرافیه این عقیده ؟یعنی هرکی غیر مسلمانه و نماز نمیخونه شیطان در وجودش حلول میکنه ؟نم ...
آخه خرافات نیست ...من و خانواده ام درگیریم با این موضوع...ولی بچه یه نصیحت تو خونتون بزارید صدای اذان و قرآن پخش بشه...نماز بخونید...با چشمای خودم دیدم...سوره بقره بخونید رزق و روزی رو زیاد میکنه هم دفع شیاطینه...
علائمش چیه که در گیرن ؟من فکر ننیکنم جن و شیاطین از طرف خداوند اذن حلول در کسی و داشته باشن وسوسه شاید که همه حتی انسانهای پاک هم وسوسه میشن ولی حلول نه .و بزرگترین شیطان همون نفس خود ماست اگه حلوی اون و گرفتیم شیطان بیرونی کاری نمیتونه بکنه
خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
علائمش چیه که در گیرن ؟من فکر ننیکنم جن و شیاطین از طرف خداوند اذن حلول در کسی و داشته باشن وسوسه شا ...
سوره مبارکه بقره هرروز بخونید تو خونه....خونه ما داشت.وقتی میخ.نیم اونا ما و میترسونن...صدای کاشیهای کف آشپزخانه میومد که انگار چند نفر روش راه میرفتن..خوابهای سگ و گربه و این چیزا ببینی...خیلی چیزهای دیگه...