2777
2789
اگه واقعا امکان غسل نیست به هیچ وجه و نماز داره قضا میشه تیمم باید کنه ولی واقعا باید شرایط غیر ممکن ...

مثلا خونه پر مهمونه حمام هم از داخل پذیرایی باید رد شد  ینی همه متوجه میشن

این موقه طرف تیمم کنه برا نماز چجوریاس؟؟؟

(اینی ک گفتم قبلاً سوال بودبرام و‌با یکی سر این قضیه بحث داشتم میخام بدونم واقعا میشه در این شرایط؟؟)

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میترسم شیطان و اجنه بهم نزدیک بشن ...دایم بسماالهه میگم

یعنی چی شیطان و اجنه بهم نزدیک بشن منظورتون چیه ؟!

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
مثلا خونه پر مهمونه حمام هم از داخل پذیرایی باید رد شد  ینی همه متوجه میشن این موقه طرف تیمم ک ...

والا تا جایی که من میدونم فقط شرط نبود آب برا غسل مانع میشه ولی برا دقیقار دونستن زنگ بزنین دفتر پاسخگویی ب مسائل شرعی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خوب این عوضیا به آدمهای بی نماز بیشتر نزدیک میشن...وروحشونو تسخیر میکنن..من تو این مدت کم که غسلمو ن ...

فکر نمیکنین یکم خرافیه این عقیده ؟یعنی هرکی غیر مسلمانه و نماز نمیخونه شیطان در وجودش حلول میکنه ؟نماز و غسل و ...همه واجب و محترم ولی نباید خرافات و با دین قاطی کرد

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
فکر نمیکنین یکم خرافیه این عقیده ؟یعنی هرکی غیر مسلمانه و نماز نمیخونه شیطان در وجودش حلول میکنه ؟نم ...

آخه خرافات نیست ...من و خانواده ام درگیریم با این موضوع...ولی بچه یه نصیحت تو خونتون بزارید صدای اذان و قرآن پخش بشه...نماز بخونید...با چشمای خودم دیدم...سوره بقره بخونید رزق و روزی رو زیاد می‌کنه هم دفع شیاطینه...

خیلی ها درگیر این موضوع هستن و خبر ندارن

علائمش چیه که در گیرن ؟من فکر ننیکنم جن و شیاطین از طرف خداوند اذن حلول در کسی و داشته باشن وسوسه شاید که همه حتی انسانهای پاک هم وسوسه میشن ولی حلول نه .و بزرگترین شیطان همون نفس خود ماست اگه حلوی اون و گرفتیم شیطان بیرونی کاری نمیتونه بکنه

علائمش چیه که در گیرن ؟من فکر ننیکنم جن و شیاطین از طرف خداوند اذن حلول در کسی و داشته باشن وسوسه شا ...

سوره مبارکه بقره هرروز بخونید تو خونه....خونه ما داشت.وقتی میخ.نیم اونا ما و میترسونن...صدای کاشی‌های کف آشپزخانه میومد که انگار چند نفر روش راه میرفتن..خوابهای سگ و گربه و این چیزا ببینی...خیلی چیزهای دیگه...

سوره مبارکه بقره هرروز بخونید تو خونه....خونه ما داشت.وقتی میخ.نیم اونا ما و میترسونن...صدای کاشی‌ها ...

مناه برخدا 😱😱

سوره مبارکه بقره هرروز بخونید تو خونه....خونه ما داشت.وقتی میخ.نیم اونا ما و میترسونن...صدای کاشی‌ها ...

پناه برخدا ...😱😱

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز