2777
2789
عنوان

گشنمه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست

برعکس من یه مدته بی اشتها شدم 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بارداری .مصرف قرص.استرس و عصبی و حرصوجوش. غذای سبک خوردن. شاید دلیل باشه

یا خدا بارداریییییی؟ واقعا از علایمشه؟ چاغم شدم آخه شکمم تخت بود الان شکم در آوردم😭😭😭

آره خیلییی چایی میخورم میتونه از اون باشه؟ مامانم هی چایی میریزه تو حلقم میگه بذار کرونا لیز بخوره ب ...

پس همونه نباید پشت سرش بخوری غدا جذب بدنت نمیشه می سوزونه .همونه گشنت میشه

خانما میشه بگین هروعده چقدغذامیخورین. مثلا ب قاشق یالقمه  بگین. ممنون میشم. اخه من زیادم نمیخورم ولی هروعده ک میخورم شکمم بیشتربالامیاد میخوام بدونم واقعا غیرطبیعی میخورم غذا. بخداانقددلم غذامیخواد اما شکمم با چن قاشق غذای اضافه خیلی بالا میاد 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
وای خدا نکنه😱

منم از بارداری ب شدت وحشت دارم اما ی چیزی بگم شاید باورت نشه گاهی بخاطر اینکه شکمم آب شه میگم کاش بارداربشم تا شیربجه بدم شکمم لاغرشه😐

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
واقعا دوکفگیرمیخوری همیشه؟لاغری؟

گفتم که.. باربی بودم ولی تازگیا تند تند میخورم چاق شدم شکمم چسبیده بود به پشتم الان شکم در آوردم☹☹ یه وعده کم میخورم ولی تند تند گشنه ام میشه میخورم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز