2777
2789
عنوان

دعا و طلسم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ای چه حرفی هست که گفته ،قبر یهودی یا آدم بد؟؟؟ کی گفته یهودی= آدم بد😐 همونطور که قبلا باور نداشتید دنبال این چیزها نباشید. این افراد دنبال آدمها برای سو استفاده هستند. آدمهای باورمند به حضرت موسی هم بنده خدا هستند!

و خدایی که در این نزدیکیست
انقد درگیرش شدی ک اعتقاد پیدا کردی قران بخون

از بس پیدا کردم اعتقاد پیدا کردم اخه ما خوب بودیم .. همش یرمه سیب با خودم میبرم خونشون ک اگه چیزی خوردم پشتش بخورم ک باطل بشه .خسته شدم

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

ببین من خودم اعتقاد ندارم ولی یه دوستی دارم که حالش خیلی بد بود. رفت پیش دعا نویس بهش یچیزی داذه به اسم قلیاب گفته با سرکه قاطی کنه بذاره یه جوش بزنه و روش آیت الکرسی و بقره بخونه. بعد بریزه تو خونش. واقعا حالش بهتر شده الان. اینجور لااقل میدونی آسیبی توش نیست. ولی فرض کن حالا اصلا قبر آدم بد پیدا کردی. چجور میخوای بذاریش تو قبره؟ بعد از کجا میدونی اون دعا چیه اصلا؟

عزیزم ای چه حرفی هست که گفته ،قبر یهودی یا آدم بد؟؟؟ کی گفته یهودی= آدم بد😐 همونطور که قبلا باور ند ...

منم گفتم ادم نمیدونه کی پیش خدا بده یا خوب ... ولی پولی ازم نگرفته

اینا همش الکیه من پیش هر دعا نویس رفتم حاجت نگرفتم بیخیال اینا شو با خواهر شوهرت کات کن ن برو خونش ن ...

شوهرم کات نمیکنه . دعوا راه میندازه 

۴ساله کردم نشده ‌.. 

مطمئن باش هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست ، ایمانتو به خدا قوی کن و زندگیتو بهش بسپار ، پیامبرا رو هم طلسم و جادو میکردن ولی بخاطر ایمانشون به خدا بی اثر بود ، و اینکه شنیدم هرکی به این چیزا اعتقاد بیشتری داشته باشه براش موثره پس اعتقاد نداشته باش

ببین من خودم اعتقاد ندارم ولی یه دوستی دارم که حالش خیلی بد بود. رفت پیش دعا نویس بهش یچیزی داذه به ...

گفته کنار قبرش خاک کن . بعدم گفته یا اخر شب یا دم صبح