2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که توی نی نی سایت تاپیک زدم و چند تا جمله کردی یاد گرفتم و به خانواده عروس خاله ام گفتم. اونقدر ا ...

کوردی  نه کردی 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
مریوانی هستی؟؟؟ مریوانیا که متنفرن از سنندجیا

من کرد مریوان هیچ هم از سنندجی متنفر نیستیم چرا الکی حرفهایی رو میگید که واقعیت نداره. مردم سنندج خواهران و برادران باشرف و عزیز ما هستند. کرد هر جای جهان که باشه برامون باارزش و عزیزه. با لهجه ها و گویش‌ها و آداب و رسوم و پوشش به هم نزدیک یا دور هزارساله کردیم و کنار هم

آها

هر چه به طرف مرز نزدیکتر بشی کوردی غلیظ تر میشه ... کوردی سقز و بانه و مریوان خیلییییی سخته و غلیظ! کوردی سنندج و کامیاران و کرمانشاه خیلی به فارسی نزدیکه و راحت... کوردی ایلام و بیجار و قروه هم تقریبا مث هم دیگن... تو کرمانشاه کسی بخاد کلهری غلیظ یا همون کردی کرمانشاهی حرف بزنه هیچکسی متوجه نمیشه! خیلی طول می‌کشه یاد بگیری

گلم من اینو میتونم بگم که اگه میخای کوردی یاد بگیری اول تعیین کن کوردی کجا رومیخای یاد بگیری! مثلا کوردی سنندج رو یاد بگیری کوردی کرماشا هم یاد گرفتی! کوردی قروه رو یاد بگیری کوردی ایلام هم یاد گرفتی! اول ببین کدوم لهجه کوردی رو میخای متوجه بشی... اگه خواستی من میتونم بیشتر کمکت کنم