2777
2789
استارتر من پسر مجرد تو دست وبالم هست اگر بخوای عروس کوردها بشی؟ به عروس میگیم بووک

ناوت چیه خوشکم کوره به میردی مده دوای توشی شری بع خطای تو دگرن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنندجی یکم سخت تره بعد جالبه هر شهر استان کردستان یه لهجه خاص خودشونو دارن . میدونستی؟

عااا نه 

الان متوجه شدم که کوردی هر شهر فرق داره فکر میکردم یکیه

ولی من سنندجی میخام به یاد عشق قدیمی😍😥

هههه نا بابه اخر کورد به خوت دزانی به شرف و ناموسن خدایی اویان بو مهمه دی با بترسن عجم هیچ به کرد نل ...

وایه ولا هر خویان اترسن  له کورد و غیرتی کورده کان

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید