2777
2789
خریکه دیتو🙃🙃هانا کچی او هالی ایمه تنیا 2پریزی لیه اویش دنکیکی هی تلزوینه که یه اوتر له سر اوپینه ک ...

ادی عکسی او بچکه م له وات بنیره بوم😍

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
همه دارین کوردی حرف میزنین خب ترجمه بذارین  دو کلمه یاد بگیرم

عزیزم اینجوری نمیسه یه دوست کورد پیدا کن تلفنی باهاش حرف بزن ترجیحا پسر باشه که بهتر یاد بگیری

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوا خوشتان کات بو یک 

خوشبی بقوربان

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
ببین کردی یه جوریه خب یکم چپ و راست بشه میشه فش از اوت فشای بدم الان ماله عراق با ماله ما فرق داره&n ...

آره واقعا 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

اخر فقیره بو سفر نا خو او شتیه له خرم اباد سربازه جا بو کسری خدمت ۵ مانگی بو کم دبه دبی لوه کارکی ج ...

ازانم بو سفر نایه ت بس چونکا سر مرزه و خطرناکه بویه کسری اکن 

اگر سیری خبره کان کیت ازانی چنده کولبر له ویا اکوژن☹☹☹☹

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
برق خاموشه میمون😐

تخوا😢😢😢

ازانم بو سفر نایه ت بس چونکا سر مرزه و خطرناکه بویه کسری اکن  اگر سیری خبره کان کیت ازانی چنده ...

کسم خو لوه نایت سربازی بکات دیت لوه چن برگه ی بو امضا دکن چون بابی لوه سرباز بوا بویه بوی امضا دکن دیتوه جی خوی هین ناخوشه هین نارحتم 😞☹😔😭😭

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●