2777
2789
عنوان

خانما امشب یه گوشی اپل پیدا مرد شوهرم بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوسال پیش پسرم از مدرسه برمیگشت یه گوشی پیدا کرد صاحبش زنگ زد پسرم تحویلش داد. حتی با حالت طلبکارانه ازش پس گرفته بود.

بخاطر اینکه تو ذوقش نخوره خودم بهش پول دادم گفتم این شیرینی کار خوبت 

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر
اره والله من گفتم هزار بار اون حرف منو نشنید ولی شاید بودن کسایی که کلا گوشی رو پس نمیدادن 

عزیزم گوشی های جدید رو پیدا کنی نه میشه نه میشه استفاده کرد چوب میشن اصطلاحا😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
😂😂😂 عاشقت شدم . الان نمیشه پس نداد ریجستر دارن

تو فکرم بود قایمش کنم چندماه روشن نکنم مثلا یک سال بعد روشن کنم یه سیم جدید بندازم روش لااقل به یکی از آرزوهام برسم😊😩😩😩

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
اره والله من گفتم هزار بار اون حرف منو نشنید ولی شاید بودن کسایی که کلا گوشی رو پس نمیدادن 

عزیزم کار شما قشنگ نبوده و این حرفی هم که میزنین توجیه خوبی نیست!

همه دزدی میکنن ما هم باید بکنیم؟ نمیگم شما میخواستی دزدی کنی ولی وظیفه انسانیت بوده که گوشی رو برگردونی

انتظار مژدگونی به نظر انتظار بیجایی هست

من اگر همسرم همچین حرفی میزد قطعا خیلی ناراحت میشدم

عزیزم اونی که حلال و حرام سرش میشه قطعا گوشیو پس میده خیالت راحت

دوما اینکه درسته نشنیدن...ولی قطعا توقعتون از انعام گرفتن بیجا بود و زشت.....همینکه از ذهنتون گذشته منطورمون همونه که زشته نه اینکه طرف نشنیده یا شنیده

گوشی آیفون رو هیچ کاری نمیشه کرد  و به درد نمیخوره 

حتی اگر از مرز خارج کنن ، چون اپل آیدی داره 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

حالا داستان من برعکسه من یه بار گوشیمو گم کردم زنگ زدم یه آقاهه برداشت

بهش گفتم شماره حسابت رو بده برات پول بریزم هر چی میخوای ولی گوشیمو بیار اطلاعات توش برام مهمه آدرس محل کارمم دادم

این فکر کرد حالا چه خبره گوشی رو خاموش کرد و ناپدید شد 

بعد از یه هفته گوشی رو داد پیک موتوری اورد شرکت با یه یادداشت که منو ببخش

ولی مردک دیوانه گوشیمو فلش کرده بود!!!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
تو فکرم بود قایمش کنم چندماه روشن نکنم مثلا یک سال بعد روشن کنم یه سیم جدید بندازم روش لااقل به یکی ...

مردم از خنده ❤️❤️❤️ نمیشه دیگه با سیم کارت جدید نهایت یک ماه کار کنن چون تغییر مالکیت نمیشه داد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حالا داستان من برعکسه من یه بار گوشیمو گم کردم زنگ زدم یه آقاهه برداشت بهش گفتم شماره حسابت رو بده ...

خواسته بازش کنه دیده نتونسته یا بدردش نخورده که پس فرستاده 

نامه هم نوشته لابد برا اینکه ازش شکایتی چیزی نکنید

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
پولدارا نوکیا ساده دارن والا🤣

والا من اطرافم چند نفری اپل دارن که سیم کارتشون اعتباریه و مستاجرن و صد البته اکثرا پولدارا و لاکچری ها هم ایفون دارن جسارت نشه

اصلا دلیل نیست اسم گوشی اپل اومده ادم یاد مژدگونی بیوفته🤣🤦‍♀️