2777
2789
عنوان

۱۵ سالگی و عاشقی...

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 86 پست
نه روی خودم مسلط هستم

مگه نگفتی دوستته؟؟😐😐😐😐😐جریان خودته؟؟

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نگفتی دوستته؟؟😐😐😐😐😐جریان خودته؟؟

جواب خودش رو دادم ک 

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
@آبنبات_عسلی_۷۶     اه هرکار کردم ریپ نشدی😐😢 هووووف عشقه تو ک دسته هرچی کراشو عشقه رو ...

منم عاشق ی تیگه جلبک سیاه بودم😂😂😂اصن یوصعی.الان ازش متنفرم.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
منم عاشق ی تیگه جلبک سیاه بودم😂😂😂اصن یوصعی.الان ازش متنفرم.

منم ی زمانی عاشق خر شده بودم 😐

توی روستای مامانمینا دختر خاله هام تا خر میدیدن میگفتن عه شوهرت اومده دنبالت😐😂😂😂

تباه# نباشیم✌🏻😂😂💔🥺

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

سلام اینکه نظرات دیگران رو می‌پرسی عالیه چون یکی از راه انتخاب درسته.

ولی یکسری چیز ها واسه همه یکی نیستند شاید اکثرا یکسری اتفاق واسشون رقم بخوره ولی یکسری هاهم اتفاق دیگه ای واسشون میوفته 

یک این میمونه من به شما بگم برو هندوانه رو از اون مغازه بخر و شما میری بدون تست کردن بر اساس حرف من میخری ولی هندوانه پوک و سفیده بعد شما میای میگی این که پوک و سفید بود ولی من به شما گفتم هندوانه های اون مغازه اکثرا خوبه ولی خوبه و تو بار میوه میوه های بد هم هست پس یعنی اگر من میگم مثلاً عشق تو این سن خوبه و شاید واسه ۸۰درصد از مردم هم بگن خوبه ولی ممکنه واسه تو بد باشه یا بلعکس 

حالا این که چرا ممکنه واسه تو خوب یا بد باشه 

چند تا دلیل داره 

اگر تو معنی عشق رو نفهمی و با هوس ازدواج کنی عملا احتمال زیاد زندگی بدی داری و  

و حتی اگر تو عشق رو بتونی تشخیص بدی و تو رفتار های دیگه نامناسب عمل کنی بازهم احتمال زیاد زندگی بدی داری حالا رفتار های بد زیادی هست مثلاً اینکه تو عشق رو به مباحث دیگری تبدیل کنی و اگر واقعا معنی عشق رو بدونی باید بدونی که دوستی رابطه جنسی و ....... قبل ازدواج جزع عشق نیست 

و معنی مطمئن باش حتی از تو واقعا عاشق باشی با شروع کردن رابطه با اون طرف قبل ازدواج(( منظورم نامزدی نیست )) عشق خودت رو بهم میزنی چون ته اون رابطه به نزدیک تر شدن میرسه که نزدیک تر شدن تهش احتمال داره خودکشی یکتون باشه اکثرا دختر ها چون با شروع رابطه شما کم ممکنه با وسوسه شدم دست طرف مقابل رو لمس کنید حالا بعد ۲ هفته با خودتون میگید حالا من دست طرف رو گرفتم ببخشید دارم میگم اما واقعیته طرف رو یک بوس هم بکنم به جایی بر نمی خوره و همینطوری به زنا هم میرسه و اون دختر بکارت خودش رو از دست میده بعد رابطه تازه به خودش میاد و با خودش میگه 

اگر مامان بابام بفهمن چی؟

اگر اون منو ول کنه چی؟

اگر با استفاده از عکسها از من سوع استفاده کنه چی؟

اگر با یکی دیگه بخوام ازدواج کنم چی؟

در اون لحظه حس روانی زیادی به انسان وارد میشه و ممکنه به خودکشی فکر کنه و اگر خودکشی کنه همه چیز با تلخی تموم میشه حالا به غیر از بحث خدا جهنم بهشت دین به غیر این اون دختری که به شما به اصطلاح امروزی پا میده مطمئن باشید زن زندگی چون پس فردا به یکی دیگه هم پا میده و با این کار ها همه عشقتون رو بهم میزنید و ولی اگر با نگاه درست در سن مناسب برای ازدواج اقدام کنی خیلی هم خوبه که چه بهتر از طریق خونواده اقدام کنی 

و اینکه هوس چیه تو اگر برای رابطه جنسی قیافه .

و... میخوایش اون هوسه

و شاعر میگه ««میان منو تو چیزی هست و گرنه روی زیبا هست در جهان بسیار »» پس اگر عاشقی اون طرفو همون جوری که هست میخوایش به قیافه و..... توجه نمیکنی 

حالا اینو گفتم نری یکیو بگیری خدا هم زده باشه اونو 

و یه عشق دیگه هم داریم که بعد ازدواج و خیلی ها میگن همیشه به دنبال این نوع عشق باش چون تو از گناه و کار های بد دور میکنه