2777
2789
عنوان

دااااغون ترین سوتی ک جلو خانواده خودتون یا خانواده همسر دادین😖

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم خونه مادرشوهرم اینا اونجا پری شدم برادرشوهرم روبه رو اتاق نشسته بود خواهرشورمو صدا زدم گفتم بیا یه لحظه بعد که اومد اروم گفتم نوار داری  اونم با صدای خیلی بلد گفت اره نواره زیره تخته😐

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
من این چیزا حالیم نیست، بالاخره یه کارایی کردین...😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

وای خیلی بد بود 

نشسته بودم رو تاب هنذفری تو گوشم بود نفهمیدم یه دفعه عموم تاب رو کشید محکم هولم داد و فرار کرد،منم ترسیدم 

بعد داد زدم گفتم عمو بیام پایین به خدا می کنمت 

البته منظورم این بود میکشمت 

دختر ها 👸بعد از گریه 😭😭 تصمیمات بزرگی می گیرند 💫💯   من با افتخار فیمینیست هستم 🖐🏻🖐🏻🤛🏻👸 لطفا قبل از قضواتم معنیش رو بدونین 💛❤                                                         عاشق ریچل هالیس ❤❤                                                     دختر جان مراقب خودت باش 💗👸🌹
تو اتاق شلوار عوض میکردم برادرشوهرم اومد تو هول شدم بدون شلوار ازون یکی در پریدم تو حال پدرشوهرم نشس ...

وااای من جر

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
فقط پروفتو میخام درسته قورتش بدم😍😄

😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍