2777
2789
عنوان

بیاین خصوصیات نفر بعدی رو بحدسین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 434 پست
توخوبی من ازت خوشم میاد😂😂😂❤ قدت بلنده تقریبا لاغرم هستی ولی در حد خوش اندام بودن  مهربون ا ...

خوبی ازخودتونه😍😍😍😍😍😂😂😂

همش ک درس بود😕☺😊💃🏼

حالا ک اینارودرس گفتی بنظرت چ ماهی میاد دوس پسرم خواستگاری؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خوبی ازخودتونه😍😍😍😍😍😂😂😂 همش ک درس بود😕☺😊💃🏼 حالا ک اینارودرس گفتی بنظرت چ ماهی میاد دوس ...

اذر چطوره 😂😂زمانو نمتونم بگم عزیزم 💚

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اذر چطوره 😂😂زمانو نمتونم بگم عزیزم 💚

عالیع😂😂😍💋🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
شبخوش عزیزدلم مرسی که اومدی 💙💜چن تا پست گداشتی تو کاربر نمونه ی این تاپیک بودی😁💌

چاکرتم# ................................نظر لطفته............................    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
من نبودددددم 😭😭

😭😢

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
بداخلاق متنفر از خانواده شوهر دست و دلباز متنفر از بچه😂😂

شوهر ندارم عاشق بچه م  😂😎