2777
2789
عنوان

همسرداری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 116 پست

🔴 #روانشناسی_تربیتی_فرزند

🔸تفاوت #دختر و #پسر

💠 زمانی که با پسرتان صحبت می‌کنید جملات واضح، روشن، منطقی و به  دور از هر توضیح اضافی و حاشیه را انتخاب کنید چون پسرها از توضيحات اضافی، جمله‌ها و مکالمه‌های طولانی كلافه شده و شروع به لجبازی می‌کنند.

💠 اما وقتي با دخترتان صحبت می‌کنید بيشتر با كلمات بازی كنيد، از مکالمه‌های طولانی‌تر استفاده كنيد، از مثال‌های زياد استفاده كنيد و صحبت‌های‌تان را با بازی‌های دخترانه همراه كنيد. دختر بچه‌ها از گفتگوهای طولانی لذت می‌برند و سرگرم می‌شوند.

🆔 @khanevadeh_313

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

🔴 #طعم_خاص_غذا

یکی از#شاگردان آیت الله مجتهدی تعریف می‌کند که یک روز با #اصرار بعد از کلاس درس استاد را برای ناهار به منزل خودمون بردم، بعد از یک بار #غذا کشیدن از من خواست دوباره  برایشان غذا بکشم، خیلی تعجب کردم اما چیزی نگفتم، بعد از جمع کردن #سفره طاقت نیاوردم از ایشان پرسیدم حضرت استاد ببخشید که ازتون این سوال رو میپرسم، آخه شما اهل غذا نیستید چطور دوبار غذا کشیدید؟ البته برای من باعث #افتخار و خوشحالیست... استاد فرمودند سوال رو از من کردی برو جوابشو از خانومت بگیر. رفتم از #همسرم پرسیدم موقع پختن غذا چه کردی؟ کمی فکر کرد و گفت باوضو بودم. رفتم به ایشان گفتم #خانمم با وضو بوده. فرمودند اینکه کار #همیشگی شان است، بپرس دیگر چکار کرده؟ رفتم پرسیدم، خانومم کمی فکر کرد و گفت وقتی داشتم #غذا می‌پختم کمی با خودم #روضه سیدالشهدا رو زمزمه کردم و قطره اشکی هم ریختم. نزد استاد رفتم و اینرا گفتم. لبخندی زدند و گفتند بله #دلیل رفتارم این بود. اگر نیت کنید  ثواب اين غذاي امروز نذر يكي از ائمه شود، آنوقت هم #آشپزي برايت دلنشين تر است،هم اينكه خانواده هر روز سر #سفره يكي از ائمه نشسته‌اند.

🆔 @khanevadeh_313

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔴 فرمول ترک گناه

💠 جواني نزد عالمي آمد و از او پرسيد: من جوان هستم اما نمي‌توانم خود را از نگاه كردن به دختران منع كنم، چاره ام چيست؟ عالم كوزه‌اي پر از شير به او داد و به او توصيه كرد كه كوزه را به سلامت به جاي معيني ببرد و هيچ چيز از كوزه نريزد. به يكي از طلبه‌هايش هم گفت او را همراهي كند و اگر شير را ريخت جلوي همه‌ي مردم او را كتك بزند. جوان نيز شير را به سلامت به مقصد رساند. و هيچ چيز از آن نريخت. وقتي عالم از او پرسيد چند دختر را در سر راهت ديدي؟ جوان جواب داد: هيچ، فقط به فكر آن بودم كه شير را نريزم كه مبادا در جلوي مردم كتك بخورم و در نزد مردم خوار وخفيف شوم.

عالم هم گفت: حكايت انسان مؤمن هم همین است مومن هميشه خداوند را ناظر بر كارهايش مي‌بيند و از حساب روز قيامت و بی‌آبرویی در مقابل مردم در صحرای محشر و عذاب جهنم بیم دارد.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #تکنیک_زیبانگری

💠 زیبانگری به #مشکلات از اسباب تحمّل آنهاست. یکی از مصادیق زیبانگری، زیبانگاه کردن به اطرافیان از جمله #همسر است.

💠 همسر ما نیز انسانی است که ممکن است #عاقبت به خیر شده امّا من عاقبتم به خیر نشود. شاید در نسل همسرم، سرباز امام زمان عج یا یکی از اولیای خدا وجود داشته باشد. شاید او روزی به #شهادت برسد، شاید در نزد خدا جایگاه والایی دارد که من مطلّع نیستم، شاید او روزی توبه‌ی حقیقی کند و #رحمت خاص خدا شامل او شود و دهها شایدی که دور از ذهن نیست چرا که انسان، صاحب اختیار است و ممکن است مانند برخی از شهدای #کربلا در لحظه‌ی آخر عمر، از گمراهی نجات پیدا کرده و به اوج سعادت برسد.

💠 با این نگاه، کینه‌ها، نفرت‌ها و ناراحتی‌های ما #تعدیل شده و عامل خوبی برای ایجاد ارتباط صمیمانه و گرم با همسر می‌شود.

🆔 @khanevadeh_313

😂😂😂😂😂این خوب بود.هم اموزنده هم خنده دار

همشو خوندی؟

🔴 #مقایسه_ممنوع

💠 کوه #عقاب، از فاصله دور مانند عقابی زیبا و با‌ابهت است اما هرچه به آن نزدیک می‌شویم دیگر اثری از آن #شمایل زیبا پیدا نیست و نقش عقاب زیبا محو می‌شود.

💠گاهی زن و شوهرها #ظاهر زندگی دیگران را با #باطن زندگی خویش و با رفتار #همسر خود #مقایسه می‌کنند! در حالیکه اگر داخل زندگی آنها شویم زیبایی‌هایی که از دور دیدیم سرابی بیش نیست!

💠این اشتباه مخربی است که ناخودآگاه #بدبینی و تنفر را نسبت به همسر خود ایجاد می‌کند و در نتیجه بهانه‌ای برای ندیدن #خوبیها و زیباییهای همسر است.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #فرمول_شیفته_کردن_زن

💠 آقایان اگر می‌خواهید همسرتان #شیفته شما شود دنبال #بهانه برای تعریف کردن از او باشید:

💠از ظاهرش

💠از جملاتش

💠از نگاهش

💠از دست پختش

💠از رفتارش

💠از هنرش و ...

💠 از لحاظ روانشناسی تعریف و تمجید از #زن به او آرامش داده و او را برای #مهربانی کردن و عشق‌ورزی با همسر شارژ خواهد کرد.

🆔 @khanevadeh_313

ممنون از مطالب پر محتوا و مفیدت عزیزم

خواهش گلم 

دوباره میزارم خواستی ذخیره کن 

🔴 #درک_توان_شوهر

💠 برای برآوردن نیازمندیهای خود از نظر مادی و غیر مادی #امکانات شوهر خود را در نظر بگیرید و او را تحت #فشار نگذارید.

💠 #درک توان شوهر، و #ابراز این درک، از چشم همسرتان دور نمی‌ماند و #محبوب او می‌شوید. این درکِ #مهربانانه_ی شما، به همسرتان آرامش می‌دهد!

🆔 @khanevadeh_313

🔴 سهم آقایان در بچّه‌داری

💠 آیت الله حائری شیرازی:

✍رسول اکرم (ص) نماز می‌خواند در حالیکه در بغل او امامه فرزند دخترش بود. وقتی می‌ایستاد، بچه را بغل می‌گرفت و وقتی به سجده می‌رفت بچه را زمین می‌گذاشت و نماز جماعتش را با بچه داری تمام می‌کرد!

🔸این معنایش این است که مسائل و وظایف، گاهی با هم تداخل می‌کند. انسان بایستی وظائفی که به عهده‌اش هست را انجام بدهد. ما اگر بخواهیم بچه‌ها را حذف کنیم باید ازدواج نکنیم و اگر بخواهید ازداواج نکنید باید بپذیرید که نسلی که رفت نسل دیگری نباشد که جای آنها را بگیرد، جای سوخته‌ها را چیزی نباشد سبز کند. اگر آن را نمی‌پذیری باید همسر بگزینی؛ اگر همسر را می‌گزینی باید قسمتی از بچه‌داری را تحمل کنی. یعنی سهم داری.

🔸من حتی با بچّه‌ی اوّلم که از این کوچکتر بود، یک بازجویی مفصّل در ساواک رشت پس دادم و هرچه کردند که بچّه را از من دور کنند [نتوانستند]. من گفتم: الان نوبت بچّه‌داری من است. اگر می‌خواهید بازجویی کنید، من با این بچّه هستم.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #روانشناسی_زن_و_مرد

💠 مردان نمی‌توانند در یک زمان هم #حرف بزنند، هم #احساس کنند و هم #فکر کنند. ولی زنان هر سه فعالیت را می توانند همزمان با هم داشته باشند.

💠 از این رو، اگر زنی را به صحبت کردن وادار کنید، علاوه بر حرف زدن، احساس صمیمیت می‌کند و همزمان #فکر می‌کند.

👩 مغز زن برای کارهای متفاوت در آن واحد شکل می گیرد و می‌تواند چند کار متفاوت انجام دهد.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #کارشناسی_غلط_در_زندگی

💠 فرض کنید فیلم چند ثانیه‌ای بدون صدا از یک فوتبالیست که در حین بازی، خیلی #عصبانی و در حال داد زدن است برای چند کارشناس فوتبال پخش شود و هر کدام برای علّت عصبانیّت این بازیکن یک #احتمال را مطرح کند؛ احتمالاتی مثل ناداوری، کم‌کاری بازیکن هم تیمی، تعویض شدن وی، خطای بازیکن حریف، درد یکی از اعضای بدنش و احتمالات دیگری که کار را برای کارشناسان سخت می‌کند. امّا اگر خود بازیکن علّت عصبانیّت خود را با #زبان خویش بیان کند تمام احتمالات کنار می‌رود و بر روی علّت اصلی عصبانیّت بازیکن بحث #کارشناسی می‌شود.

💠 یکی از مشکلاتی که در زندگی مشترک می‌تواند باعث ایجاد معضلات بزرگ‌تر گردد این است که زن یا مرد علّت ناراحتی و دلخوری از همسر خود را بیان نمی‌کنند و فقط با چهره‌ی اخمو و یا قهر و کم محلّی به همسر، #آشفتگی و دلخوری خود را ابراز می‌کنند در حالیکه همسرش علّت این دلخوری را نمی‌داند و شاید چندین احتمال را به عنوان علّت ناراحتی وی در ذهن خود ردیف می‌کند که باعث #کلافگی او می‌شود.

💠 ناراحتی خود را یا به شکل صحیح مدیریّت کرده و ابراز نکنید و یا علّت آن را خیلی #شفّاف، دوستانه و بدون داد و قال به همسرتان بگویید تا جلوی سوءتفاهم‌ها و برداشت‌های غلط و در نتیجه تصمیمات نادرستی که اوضاع را #پیچیده‌تر می‌کند بگیرید.

🆔 @khanevadeh_313