2777
2789
عنوان

همسرداری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 116 پست

🔴 #ماشینِ_خاموش_نباشید

💠 ماشینی که #خاموش است نقص آن مشخص نمی‌شود. مکانیک زمانی عیب موتور ماشین را تشخیص می‌دهد که ماشین #روشن باشد و گاه لازم است مسافت کوتاهی را سوار آن شود تا نسبت به نقص آن نظر قطعی بدهد یعنی تنها راه #تعمیر آن  تشخیص مصداقی و موردی نقص آن است.

💠 گاهی زن و شوهرها در زندگی مشترک توقّع دارند همسرشان علّت ناراحتی و دلخوری‌شان را #تشخیص دهد. بله گاهی همسر به دلایلی مثل غفلت، عدم توجّه، مشغله و ... از دلیل ناراحتی شما بی‌خبر است. امّا شما نیز برای اینکه همسرتان نگرانی و حال بد شما را متوجّه شود خاموش و #ساکت نباشید و مسئله را برای همسرتان مبهم نگذارید چرا که او سردرگم شده و ممکن است تصمیمی که برای تغییر حال شما می‌گیرد اوضاع را #بدتر کند.

💠 توصیه می‌شود با گفتگویی بدون تنش‌ و مشخص کردن #مصداق جزئی دلخوری‌تان، مسئله را خیلی با آرامش مطرح کنید. مثلاً عنوان کنید: "علّت ناراحتی من این است که جلوی برادرم به من بی‌احترامی شد." نه اینکه بصورت #کلّی و مجمل بگویید: "چرا مرا درک نمی‌کنی؟"

💠 سعی کنید برای اینکه همسرتان به گلایه شما اعتنا کرده و جبهه‌گیری تند نکند ابتدا از کلّیت رفتار و صفات خوبش تمجید و #تشکّر کنید سپس مشکل جزئی خود را بیان کنید! مثلاً بگویید: "اخلاق‌های خوبی داری و ازت تشکّر می‌کنم ولی علّت ناراحتی‌ام فلان رفتار است." یعنی #آدرس دقیقِ سبب ناراحتی خود را بدون سر و صدا و توهین بیان کنید.

🆔 @khanevadeh_313

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

🔴 #قضاوت_ناقص_فیلی

💠 در مثنوی آمده است #فیلی در اتاق تاریک بود عدّه‌ای با چشمان بسته وارد اتاق شدند. یکی دست به #خرطومش زد و گفت این ناودان است فردی پاهای فیل را لمس کرد و گفت این #ستون است شخصی گوش‌ او را گرفت و گفت این باد بزن است نفر بعدی دستی بر پشت فیل کشید و گفت این #تخت است. یعنی هر فرد، فیل را بر اساس نگاه متّکی بر حسّ لامسه‌ خود #تعریف کرد. در حالیکه اگر فیل را کامل دیده یا لمس می‌کردند قضاوتشان به واقع نزدیک‌تر می‌شد.

💠 در زندگی مشترک، گاهی زن و مرد با دیدن جزء یا #بخشی از رفتارهای همسر، قضاوت کلّی درمورد شخصیّت او کرده و حتّی برداشت کلّی #غلط از ظاهر رفتار یا گفتارش می‌کنند.

💠 هیچ‌گاه با دیدن یک یا چند رفتار همسر به طور #مطلق و کلّی نگوییم همسرم آدم خوبی نیست، اصلاً مرا درک نمی‌کند، آدم زندگی‌‌کُنی نیست و دهها قضاوت کلّی دیگر.

💠 دیدن تمام ابعاد و #پازل شخصیّت و رفتارهای همسر از برداشت‌ها و تصمیمات غلط یا #ناقص جلوگیری می‌کند.

💠 به فرض اگر همسرم‌ بدزبان یا تندمزاج است با قضاوت #کلّی نگویم "اخلاقش اصلاً خوب نیست یا اخلاق بدرد بخوری ندارد." چرا که در کنار بدزبانی ممکن است برای خرجی زن و بچه زحمت می‌کشد، دل و قلبش #مهربان است، فرد کینه‌ای نیست، زبان عذرخواهی و دهها صفات و رفتارهای #مثبت دارد.

💠 در واقع باید تمام رفتارها و اخلاق‌های خوب و اشتباه او را کنار هم‌ گذاشته و با #تکمیل پازل شخصیّت او، نسبت به نقص یا اشتباه او عکس‌العمل و قضاوت عادلانه و صحیح داشته باشیم تا قضاوتمان مثل اتاق تاریک و #فیل نباشد.

🆔 @khanevadeh_313

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

*#نكتهیه نکته مهم دارم* ⛔️

به هیچ وجه شخصیت همسرت رو به خاطر خرید اشتباهی که کرده یا کار غلطی که انجام داده یا نتونسته درست و کامل انجام بده، خرد نکن.♨️او هم آدمه دیگه!♨️گاهی پیش میاد که اشتباه کنه؛💝همراهش باش نه مقابلش؛💝♨️بی احترامی و له کردن شخصیت همسرت،♨️ براش ایجاد #دلخوری می کنه💕 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

🔴 #خلاصه‌ی_سریال_زندگی

💠 معمولاً هر شب هنگام پخش سریال در تلویزیون، #خلاصه‌ی قسمت‌های قبل، به صورت آنچه گذشت نمایش داده می‌شود تا بیننده، موضوع اصلی سریال را #گم‌ نکند و با دیدن خلاصه‌‌ی آن، داستان فیلم را مرور کرده و تسلّط بیشتری به ابعاد آشکار و پنهان سریال پیدا کند.

💠 چه خوب است زن و مرد گاه در تنهایی خود به ویژه در #سکوت، با تفکّر و یا دیدن آلبوم و فیلم‌های قدیمی، سریال زندگی خود با همسرشان را در ذهن، #بازنگری کنند. تصوّر و مرور صحنه‌ها و خاطرات تلخ و شیرین زندگی، تصوّر صحنه‌های گذر از سختی‌ها و مشکلات، #تصوّر تلاش‌‌های من و همسرم در رسیدن به اهداف و شرایط ایده‌آل، تصوّر روزهای اوّل زندگی عاشقانه و بطور کلّی مرور ایّام سپری شده‌ی زندگی، #برکات و فواید خوبی دارد.

💠 این‌کار تلنگر خوبی برای یادآوری زودگذر بودن، #فانی بودن و بی‌وفایی دنیاست و روحیه‌ی گذشت، درک همسر، قدر یکدیگر دانستن و نگاه #اخروی را در ما زنده می‌کند.

💠 این‌کار باعث می‌شود برخی از واقعیّت‌های #فراموش شده‌‌ی زندگی و نقش مثبت همسر و تلاش‌های او در #سریال زندگی‌مان دیده شود و این نکته را به ما یادآوری کند که هردو باهم تا این نقطه از زندگی را پیموده‌ایم در نتیجه حسّ اتّحاد و #همدلی را در ما تقویت کند.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #باورهای_گردویی_در_زندگی

💠 ﺑﻮﻣﯿﺎﻥ آﻓﺮﯾﻘﺎ ﺭﻭﯼ ﺗﻨﻪ ﺩﺭﺧﺖ #ﺣﻔﺮﻩﻫﺎﯾﯽ درست کردند ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﮔﺮﺩﻭ گذاشتند! #ﻣﯿﻤﻮﻥﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮔﺮﺩﻭ، ﺩﺳﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﻣﯽڪﻨﻨﺪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ #ﮔﺮﺩﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺸﺖ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ، ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﻧﺪ، ﺟﯿﻎ ﻣﯽﺯنند ﻭ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯽﭘﺮند، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻓڪﺮشان ﻧﻤﯽﺭﺳﺪ ڪﻪ ﺑﺮﺍﯼ آزاد شدن، باید ﺩﺳﺘشان ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ڪنند ﻭ ﻧﻬﺎﯾﺘﺎً ﺷڪﺎﺭ ﺷڪﺎﺭﭼﯿﺎﻥ ﻣﯽﺷﻮند!

💠 بسیاری از #ﺍﻓڪﺎﺭ و باورهای غلطی ڪه از کودکی قبولش ڪرده‌ایم، ﮔﺮﺩﻭﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺁن ها ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ڪﻨﯿﻢ، ﺁﺯﺍﺩ ﻣﯽ‌ﺷﻮیم.

💠 باورهای #غلط به باورهایی گفته می‌شود که مقدمات غیر‌منطقی و احساسی دارد. و وقتی با #الگوی دین می‌سنجیم به نادرست بودن آنها پی می‌بریم.

💠 همسران موفق کسانی هستند که با ارتباط با #مشاور دینی و امین، ملاکهای #غلط را شناسایی کرده و در دور نمودن آنها از ذهن، #تمرین می‌کنند.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #حساسیت_زن

💠 آقایان باید بدانند که #زنان در مقابل كوچكترين تغييرات #ظاهرى خود از قبيل رنگ مو يا لباس جديد حساس هستند.

💠 لذا پس از این تغییرات منتظر #واكنش همسرشان هستند.

💠 نسبت به اين تغييرات واكنش #مثبت نشان دهيد و از همسرتان تعريف و تمجید کنید و آن را بهانه‌ای برای ابراز محبت #کلامی قرار دهید تا باعث #تحکیم و گرمی روابط شود.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #روان‌شناسی_مردان

💠 جملات يك #مرد كوتاه و صريح‌تر از جملات زن است. ابتدای جمله‌اش ساده بـا محتـوای واضـح و در انتهای آن #نتيجه‌گيری وجود دارد، لذا اوّلين قاعده در گفت و گو با يك مرد چنين است تـا حـدّ امكـان حرف خود را ساده بيان كنيد و همزمان از #چند_موضوع صحبت نكنيد.

💠 وقتی زنان بخواهند كه، مردان به حرفهايشان #گوش كنند، بايد به موقع او را از آن موضوع با خبر سازند و در ابتدا مواردی را كه می‌خواهند با او در ميان بگذارند مطرح كنند و بگويند كه چه وقت می‌خواهند در مورد چه موضوعی با او صحبت كنند. مثلاً «در مورد مشـكلی كـه در محـيط كـار بـرايم پـيش آمـده می‌خواهم با تو #صحبت كنم. بعد از شام وقت داری؟»

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #فرمولی_برای_عاشق_شدن_زن

💠 #مردها باید بدانند اگر همیشه #گوش خوب و #صبور باشند و هنگامیکه #زن با عصبانیت دارد مسلسل‌وار نسبت به شرایط موجود #گلایه می‌کند #شما با توجه ویژه گوش دهید و دلسوزانه به او توجه کنید، حتما همسرتان شیفته شما می‌شود!

💠 زنها از داشتن یک تکیه گاه #صبور و #آرام، خیلی زیاد #لذت می‌برند!

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #برکات_عذرخواهی

💠 قبول کردن #اشتباه یکی از روشهای پایداری بنیان خانواده است.

با گوش دادن به صحبتهای همسرتان، میتوانید او را آرام کنید و با #قبول_کردن اشتباه‌تان و گفتنِ

جمله "ببخشید"، یک بار دیگر #عشق را به زندگی‌ خود هدیه کنید.

💠 معنای پذیرش اشتباه این است که شما می‌خواهید #رابطه_گرم خانواده‌تان ادامه داشته باشد. معنایش این است که در برابر مشکلات، فرد #منطقی و بدون تعصّب هستید.

💠 علاوه بر اینکه کوتاه آمدن و پا گذاشتن روی هوای نفس، #سکوی پرشی به سمت #محبوبیت و عزّت است.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #همراه_بیمار_باشید

💠 فردی که بخاطر بیماری باید چند روز در بیمارستان بستری شود نیاز به #همراه دارد و همراه مریض در مدّت بستری بودن بیمار تمام کارها و درخواست‌های بیمار را با #مهربانی و تحمّل سختی‌های آن انجام می‌دهد. حتّی ممکن است بیمار، تندی و بدرفتاری کند امّا همراه مریض با او #مدارا می‌کند چرا که می‌داند او بیمار است و نیاز به همراهی و کمک دارد تا #سلامتی خود را به دست آورد.

💠 زن و مرد در زندگی مشترک باید #همراه یکدیگر باشند. هیچکدام از آنها معصوم نیستند و لذا ممکن است در زندگی، صفات و رفتارهای نامناسبی را در شرایط‌ مختلف از خود نشان دهند.

💠 هر صفت زشت و یا #اخلاق بد همسرتان را یک بیماری حساب کنید که برای اصلاح یا مدیریّت آن نیاز به همراهی با اوست. نگاهتان به او فرد بیماری باشد که نیاز به #کمک و همراهی شما دارد نه بیماری که به حال خود رهایش کنیم.

💠 مهربانی، صبوری، تحریک نکردن صفات زشت همسر، #تشخیص نیازهای بجای او در حین بیماری، نیّت خالص و نگاه اخروی از ملزومات و ویژگیهای یک همراه مریض است و البته مراجعه به #مشاور متبحّر مذهبی، کمک فراوانی به شما و همسرتان می‌کند.

💠 از امروز نقش #همراه را برای همسرتان ایفا کنید تا نتایج زیبای آن را ببینید.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #سبک_زندگی_شهدا

💠 وقتی نبود، وقتی منطقه بود و مدتها می‌شد که من و بچّه‌ها نمی‌دیدمش، دلم می‌گرفت. توی #خیابان زنها و مردها را می‌دیدم که دست در دست هم راه می‌روند، غصّه‌ام می‌شد. زن، شوهر می‌خواهد بالای سرش باشد. می‌گفتم: «تو اصلاً می‌خواستی این کاره بشوی چرا آمدی مرا گرفتی؟» می‌گفت: «پس ما باید بی‌زن می‌ماندیم؟» می‌گفتم: «اگر سر تو نخواهم نق بزنم پس باید سر چه کسی بزنم؟» می‌گفت: «اشکال ندارد ولی کاری نکن #اجر زحمتهایت را کم کنی، اصلاً پشت پرده‌ی همه‌ی این کارهای من، بودن توست که قدم‌هایم را محکم‌تر می‌کند.» نمی‌گذاشت اخمم باقی بماند. کاری می‌کرد که #بخندم و آن وقت همه‌ی مشکلاتم تمام می‌شد.

🔴 #شهید_عباس_بابایی

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #اصل_همنوایی

💠 اگر گاهی همسر، از پدر و مادر یا خواهر و برادرتان #گلایه کرد لازم نیست سریع #گارد بگیرید.

💠 با او همنوایی و #همراهی کنید. مثلا بگویید اگر پدر و مادرم چنین کاری کرده‌اند یا فلان صحبت نادرستی داشته‌اند #حق باشماست منم بجای شما باشم ناراحت می‌شوم.

💠 با این همنوایی هم آبی بر آتش #دعوا ریخته می‌شود و هم شما را فردی منطقی و بدون #تعصب تصور خواهد کرد.

💠 نیز به او فرصت می‌دهید تا بدون لجبازی، روی حرف خود #فکر‌ کند.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #اختلافات_کهنه

💠 مدام در مورد #اختلافات قدیمی و از یاد رفته صحبت نکنید!  یادآوری آنها سبب #تلخی و ناراحتی می‌شود.

💠 زیرا هدف از #گفت‌وگو کردن، نزدیک شدن روحی و عاطفی همسران به یکدیگر است، در حالی که بیان این موضوعات معمولاً بر مشکلات افزوده و #سردی عاطفی به بار می‌آورد.

💠 اگر همسرتان وارد اختلافات #گذشته شد با عوض کردن #موضوع و دعوت همسرتان به #صبوری و گذشت، #فضای گفتگو را به سرعت تغییر دهید. و #پایان گفتگویتان حتما بدون دلخوری باشد‌.

🆔 @khanevadeh_313

🔴 پاداش حل اختلاف زن وشوهر

💠 رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله:

✍ هر کس برای سازش دادن ميان زن و شوهر قدم بردارد خداوند ثواب هزار شهيدی که به حقيقت در راه خدا به شهادت رسيده‌اند به او عطا خواهد فرمود.

📙 ثواب‌ الاعمال

🆔 @khanevadeh_313

🔴 #نگاه_المپیکی_و_پارا_المپیکی

💠 در مسابقات #المپیک نفر اول در هر رشته ورزشی مدال طلا می‌گیرد. در مسابقات #پارا_المپیک که ویژه معلولین است نفر اول در هر رشته ورزشی نیز طلا می‌گیرد‌. یعنی ملاکِ اعطای مدال، تلاش متناسب با ظرفیت، استعداد و توانایی فرد است.

💠 زن و شوهر نیز باید در زندگی مشترک، #ملاک امتیاز دهی به عملکرد همسرشان، توجه به ظرفیت، استعداد و میزان توانایی او باشد.

💠 این شیوه می‌تواند شما را از #مقایسه‌ کردن همسرتان با اطرافیان باز داشته و زمینه‌ی خوبی برای #پذیرش قلبی و واقعی همسرتان شود.

💠 گاه این نگاه منصفانه و عادلانه، همسرتان را در نزد شما #محبوب می‌کند چرا که دیگر ملاک برای شما مقدار و کمّیت رفتار او نخواهد بود بلکه #کیفیت عمل و نیّت همسرتان ملاک است و قرار است او را متناسب با توانائی و ظرفیتش قضاوت کنید.

🆔 @khanevadeh_313