2777
2789
چرم صنعتی زود پوسته پوسته میشه؛گوشت شون میخوریم حالا پوست شون استفاده نکنیم؟چه فرقی داره

خب شما استفاده كن من نه ميخورم نه استفاده ميكنم . 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
چرم صنعتی زود پوسته پوسته میشه؛گوشت شون میخوریم حالا پوست شون استفاده نکنیم؟چه فرقی داره

گوشتشون با زجر نیست میکشنشون اینت فقط ریشه جهل عمیف یه سری بی عقله که دنبال پوست و خز حیوونای بدبختن ک با زجر تو مراکز پرورش و با کمترین غذا پرورش میدن و حتی چون کشتنشون خرج داره اکثرا نیمه جون پوستشون میکنند

احمق_نباشیم#  

عجب بابا عجب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا فقط پول میبره تو حیب یه سری قاتل

عزیزم من نمیتونم جوابتون رو بدم چون راجبش تحقیقی نکردم و اینکه من اگه یه روز بتونم گیاهخوار بشم اونوقت میتونم از چرم استفاده نکنم

و اینکه تو این کشور وقتی کفش جنس خوب نیست مجبوریه و نمیشه واسه زمستون کتونی پوشید 

اگه با همون چرم مصنوعی جنس خوب تولید کنن ماهم میخریم

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
عزیزم من نمیتونم جوابتون رو بدم چون راجبش تحقیقی نکردم و اینکه من اگه یه روز بتونم گیاهخوار بشم اونو ...

تحقیقی نکردی گلم ولی خب من کردم تو مراکز پرورش ب بدترین و فجیع ترین شکل پوستشونو میکنن و تو بدترین شرایط نگهداری می‌شن اکثر حیوونا بیماری روانی دارن و وضع خیلی وحشتناکه اکه واقعا بدونید که پشت این چرم و خزهای اصل چ قتل های فجیعی شکل میگیره هیچ وقت نمیخری چرم مصنوعی هم خوب مراقبت کنی میشه هرچند من چرم نمیپوشم کلا ولی مامانم میپوشه و حذاقل دو سال داره

عجب بابا عجب
تحقیقی نکردی گلم ولی خب من کردم تو مراکز پرورش ب بدترین و فجیع ترین شکل پوستشونو میکنن و تو بدترین ش ...

درست میفرمایید ولی باور کنید دوسال پیش یه بوت چرم مصنوعی گرفتم اینقدر جنسش بد بود دوبار پوشیدم انداختم دور

حداقل اگه میتونستیم از چرمهای گیاهی استفاده کنیم عالی میشد ولی متاسفانه تو این مملکت دسترسی ها سخته و قیمتها وحشتناک

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧