2821
2789
عنوان

رفیق همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 414 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@golbargam  

بیا فدات شم من/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂 خوو داره عروس میشه🙈😂😍 فرار کنیمممم الان تیغ بنفش میاد۰🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️😂

@چشمون00000سیاه بش بگو دیگ نمیشی ب خاااطر عشق ب من  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
موهام و نمیکنم توهاااا،🙄🙄 همینجوری میام میرقصممم

باش ولی نرا اومدن باس عین گراز بدویی تو بغلع خودم کسی نبینتت/

@golbargam     بیا فدات شم من/

خدانکنه نفسممممم❤❤❤

جوووون تولد😍😍😍😍😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
خدانکنه نفسممممم❤❤❤ جوووون تولد😍😍😍😍😍

حالااا قررر حالااا دس اووووو کیلییییی لیییییییییییی اوووو ژووووونز هاااع میخام ی جوری بخندم معدمو ببینی نگین  /

باش،😂😂😃😃

@چشمون00000سیاه   یاد بگیر/

آ آهاااااا آ آهااااااااااا😘😘😘😘💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

یارمههه یار یار

یارم یاره یار یاااار💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
😂😂نگارامروز زنگ زده بودن،خوبه دیشب گفته بودم یه چند روز فرصت بدین. خوشگل من جواب من منفیه،قربونت ...

جوووون😍🙈🙈 عشوه میاد عروس خانومممم😍

😂😂😂نگار جوابش مثبتهههه😍💃🏻💃🏻کلیلی کلیلی 

تولد داریم چ تولدی💃💃💃💃دستابالا هوی مریم ذلیل شده کجایی بیا عربی برقصیم

هلع هلع اهلا و سهلا یا حبیبیییی اوووووووووووووووووووو/

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز