2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اسی،  نه همه تازه عروسا ،نه همه بقول تو شوهراها!!!😐😐😐😐😐😐😐😐

آدمای بددل شکاک و ببخشیدا بعضا خودشون ریگی به کفش دارن اینطورین 

درست شدنسونم حتمی نیست مگر درمان بشن 

دیگه بپذیر شانست افتاده به یک مرد مریض!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
به تنها بیرون رفتنم.ب لباس پوشیدنم

شوهرمنم تاالان اینجوریه بااینکه ۵سال ازازدواجمون گذشته...نمیزاره تنهابرم  بیرون میگه یاباخودم میری بیرون  یابا مامانت! 

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
چون خیلی دوستت داره روت حساسه

میدونم دوسم داره منم اونو دوست دارم اما اذییت میشم با خودشم حرف زدم .مثلا تو مهمونی ک‌بودیم دیشب دامن نپوشیدم آقا هم خونه نبود رفته بود میوه هارو بیاره از خونه مامانش ک طبقه پایینمون میشینن؛مهمونا اومدن من نتونستم بپوشم بعد یادم رفت ی لحضه ک نگاش کردم دیدم چپ چپ نگام می‌کنه انگار دلم لرزید .بعد فهمیدم دامن نپوشیدم رفتم زود پوشیدم از دیشب هی میگه میخوای ببخشینا کونتو ببینن یا بدنتو ببینن منم گفتم یادم رفت و فلان اصلا گوش نمیده 

خیلی دوسش دارم اما وقتی چپ چپ نگام کنه زبونم بد میشه نمیتونم حذفی بزنم از ترس .بیرونم سرم باید پایین باشه فقط.از ترس اینکه سرمو بالا بگیرم ی مرد رو ببینم و شوهرم باز دعوام کنه 

شلوارم تنگ نبود زیاد سارافونمم بلند بود کمی.۱۹سالمه

خوب خودت بيشتر دقت داشته باش 

اينكه حواسم نبود دليل نميشه ،اگه شوهرت از اول بهت گفته تا چه حد و رو چه چيزايي حساسه ديگه نبايد يادت بره يا حواست نباشه