2821
2789
عنوان

مشاور

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 16 پست
شما دارید مدرک افزایش میدید ولی من با کارشناسی دنبال تجارب کاری بودم 

کارشناسی ها  علم ‌و تخصص لازم رو بدست نیاوردن هنوز .بعید هم میدونم اونقدر اجازه درمان داشته باشن که تجربه‌شان از تمام دکترا گرفته ها بیشتر شود!! .اگر اینطور اساتید دانشگاه چرا دکترا میگرفتن میگفتن ما مدرک افزایی نمیکنم تجاربمان بس است برای هرچیزی. دلیلتان کاملا مسخره است .لطفا شان رشته روانشناسی را پایین نیاورید. 

عزیزم به گرفتن مدرک نیست 

وقتی کودک ۹ساله برای مشاوره از طرف مدرسه فرستاده بودنش آموزش و پرورش که کودک در مدرسه چنین خصوصیاتی داره و مشاوره آموزش و پرورش برگرده ذکر کنه این کودک رفتارش ذاتی 

یک مشاوره در آموزش و پرورش نتونست تشخیص بده این کودک چرا این رفتار داره واقعا من متاسفم

فکر میکنی مشکل کودک ۹ساله چی بود؟

داخل مدرسه هیچ دوستی نداره

حرف معلمش گوش نمیده

ریاضی صفر

هیچ چیز این کودک‌ خوشحال نمیکنه 

و ....

بااین نشانه ها و شرح حال کودک از خانوادش پرسیدم که داخل خانه چه رفتاری داره

یعنی کودکی که برای سنجش کلاس اول رفته بود مشاوره مدرسه چنین چیزی نباید تشخیص بده که این کودک نمیتونه در کنار بچه های عادی قرار بگیره وآموزش عادی نمیتونه داشته باش

و خیلی چیزهای دیگه 

مدرک سند صلاحیت مشاوره نیست 

دانسته هایی که باید داشته باشن ولی بلانسبت شما خیلی ها این دانش ندارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792