2777
2789
عنوان

مرده شور بعضی از این مردا را ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂افرین

خخخ والا هرچند کار خیلی عاقلانه ای نیست 

همیشه فرار بهترین کاره😂

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
من بودم وایمیستادم جلوش زنگ میزدم جلو روش صدوده پلاک ماشینشو میخوندم برا پلیس

آجی تو این محله همه میشناسنمون گفتم یکی نفهمه حرف برام دربیاره فقط با عجله میرفتم کفشم پاشنه بلند صد بار پام پیچید😓

والا من چهل سالمه اونوقت نکبت ده سال از من کوچیکتر میزد کوچه هام خلوت داشتم میمردم😯😨

خیلی وضع جامعه خراب شده خیلی😔

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...

منم چادری هستم یه سری با پسرم که ۳بود اونموقع داشتیم میرفتیم یه ماشین نگه داشت فکر کردم میخواد ادرس بپرسه ولی بصورت خیلی باز بهم پیشنهاد داشت تا چندروز افسرده شده بودم خدا نسلشون رو برداره

آجی تو این محله همه میشناسنمون گفتم یکی نفهمه حرف برام دربیاره فقط با عجله میرفتم کفشم پاشنه بلند صد ...

خودمم چادری بودم یه نگهبان دانشکده نگام کرد از خجالت پام پیچ خورد پرت شدم😢😢بدتر اینکه هم چادرم هم شلوار لی !!!پاره شد در این حد باز نگام میکرد لعنتی

آره تو محله آدم زشته کار درستی کردی

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
آجی تو این محله همه میشناسنمون گفتم یکی نفهمه حرف برام دربیاره فقط با عجله میرفتم کفشم پاشنه بلند صد ...

بخاطر همین چیزاست که همیشه از زن بودن خودم بدم میاد

خدا لعنتشون کنه که یه زندکی عادیو‌واسه ما زنا کردن آرزو

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
میرفتی بغل ماشین میگفتی بله؟ شیشه رو ک پایین داد تف میکردی صورتش میگفتی دیروز کرونام مثبت بود😷😝

😆😆😆😆آی گفتی چرا ب ذهنم نرسید خبر مرگش هی میگفت الان بارون میاد بیا تو😟