2777
2789
عنوان

اختلاف قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 81 پست

پدرت بهترین برای دخترش می خواد و کاملا حرفاش منطقی 

گاهی پیشه از یک سری چیزا چشم‌پوشی کرد به خصوص فرد مقابل تلاش کنه و این‌چشم‌پوشی و همکاری دوطرفه باشه ولی واکنشایشون ثابت کرد بهترین کار کردی 

عزیزم حتی مادرش برای خونه می خرید بازم این ازدواج زیاد جالب به نظر نمی رسه چون بینتون خیلی تفاوت 

به نظر من تصمیم کاملا درست بوده و اصلا هم‌مقصر نیستی دلیل به عذاب وجدان نداره 

حرف مادرتان درک نمی کنم خب خیلی ها می یان خواستگاری قرار نیست به همه جواب بله داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت بهترین برای دخترش می خواد و کاملا حرفاش منطقی  گاهی پیشه از یک سری چیزا چشم‌پوشی کرد به خ ...

درسته...امیدوارم تصمیمم درست باشه

مادرم از این لحاظ میگه که دلشو شکستیم چون من اول باهاش دوست بودم

اخه من باهاش دوست بودم مشکل اینه ولی من از اول به اون اقا گفتم من چیزی نمیگم هرچی بابای من بگه همون ...

اول ازدواج که مرد باید نظر شمارو جلب کنه اینجوری رفتار میکنه دیگه بدون بعد ازدواج چجوری رفتار میکنه مطمعن باش میگه همینه که هست از اول بهت گفته بودم  تغییری نمیکنم خودت قبول کردی دوران دوستی هم زمان خوبی بوده برای شناخت بیشتر ازدواج بحثش جداست 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

آره عزیزم شمامقصری که ازاول باکسی واردرابطه شدی که سنخیتی باهات نداشته،وابسته اش کردی،،،ولی اشتباه وکه بااشتباه حل نمیکنن،،،پدرتون درست میگن،مادرتون هم یه مدت بگذره آروم میشه الان احساساتی شده

من فکرمیکردم سالهابایدیکی یکی سپری شوندتاهربارآدم یک سال بزرگترشود..امااینطورنیست.این اتفاق  دریک شب رخ میدهد.

حیفم اومد تو تاپیک نظر ندم و برم

پدرشما بسیار کار منطقی و درستی انجام داده و مهم تر از همه خود شما

پسری که از دوران آشنایی بگه من هرچی بابات بگه چشم نمیگم و جواب میدم دیگه تا آخرشو خودت بگیر چی میشه

ایشون علاوه بر این گستاخی بنظرم لج باز هستن و اگه گفتن منو بااین شرایط بخواه بگو شرایطی نیست که دوست داشتنی باشه خیلی واست مهمم شراطای پدرمو اجرا کن و منو بااین شرایطی ک پدرم گذاشته قبول کن و اصلا رو حرف پدرت بخاطر همچین آدمی حرف نزن 

لطفا# واسه خودتون ارزش قائل شید🌺

آره عزیزم شمامقصری که ازاول باکسی واردرابطه شدی که سنخیتی باهات نداشته،وابسته اش کردی،،،ولی اشتباه و ...

بله منم خیلی مقصرم حق با شماست

ولی خب من از اول به ایشون گفتم من هیچیو تعیین نمیکنم همه چیز من بابامه بابام چیزی بگه خودت باید درستش کنی

اونم میگفت من واست تلاش میکنم و هی میام خواستگاری

اما خب دیدم که هیچکدوم از شرایطو عملی نکرد

فقط میخواد من با همه چی بسازم