پیش یه دکتر خوب رفتم الان ی ماهه از چیزایی ک داده استفاده میکنم بهتر شدم
به نظرمن هیچی جز دکتر جواب نمیده
وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
میدونی من به شخصه یه ادم موفقم خیلی خوشبختم چون فقط رو یه فلسفه میچرخم ..همینه که هست...یا یه راه درمان واسش پیدا میشه یا بیخیالش میشم ...هیچوقت نمیگم حالم ازین به هم میخوره اه چرا موهام طلایی نیست اه چرا این شکلی نیستم اگه تونستم یه راهی پیدا کنم که چه بهتر نشد هم نشده به درک اسفلو سافلین روح ادم باید صافو صوف باشه💙💙💙
بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید روزی چندبار صورتت رو با اسکراب بشوری اصلا نباید بزاری چربی رو پوستت بمونه هفته ای دوبار سفیده تخم مرغ رو هم بزن بمال رو صورتت دستمال کاغذی بزار روش ی ربع نکهدار بعد بکنش شبها موقع خواب وازلین زیر چشمهات بزن ولی صبح با اسمراب بشور قبل آرایش هم حتما پرایمر مخصوص پوست چرب استفاده کن کرم پودر زیاد نزن چون بیشتر منافذ پوست رو نشون میده
حالا دور از بقول اون دوستمون که شعار بدم بخار اب جوش حتما سرچ کن توی نت انجام بده بعد پماد اریترومایسینم بگیر رو منافذ بازت یخ بمال بعد دیگهههه اها صابون گوگرد اصل مصرف کن با اب سرد میدونی دیگه اب داغ منافذو باز میکنه اب سرد میبنده اصلاح صورتتم فقط و فقط با بند💙
بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶