2777
2789
عنوان

بچه ها حالم از صورتم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 54 پست
جدی میگی؟

من یهو ی عالمه جوش زدم

فک کن شب خوابیدم صبح بیدارشدم پرههه جوش بودم

پیش یه دکتر خوب رفتم الان ی ماهه از چیزایی ک داده استفاده میکنم بهتر شدم

به نظرمن هیچی جز دکتر جواب نمیده 

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

میدونی من به شخصه یه ادم موفقم خیلی خوشبختم چون فقط رو یه فلسفه میچرخم ..همینه که هست...یا یه راه درمان واسش پیدا میشه یا بیخیالش میشم ...هیچوقت نمیگم حالم ازین به هم میخوره اه چرا موهام طلایی نیست اه چرا این شکلی نیستم اگه تونستم یه راهی پیدا کنم که چه بهتر نشد هم نشده به درک اسفلو سافلین روح ادم باید صافو صوف باشه💙💙💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من به شخصه یه ادم موفقم خیلی خوشبختم چون فقط رو یه فلسفه میچرخم ..همینه که هست...یا یه راه در ...

شعار#

😂

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
تو عکس حالت زیبای داره مشخص نمیشه

میشه دقیق بگی صورتت چجوریه؟؟؟ 

میتونم بهت کمک کنم

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
اره چربه پررره منافذه

باید روزی چندبار صورتت رو با اسکراب بشوری اصلا نباید بزاری چربی رو‌ پوستت بمونه هفته ای دوبار سفیده تخم مرغ رو هم بزن بمال رو صورتت دستمال کاغذی بزار روش ی ربع نکهدار بعد بکنش شبها موقع خواب وازلین زیر چشمهات بزن ولی صبح با اسمراب بشور  قبل آرایش هم حتما پرایمر مخصوص پوست چرب استفاده کن کرم پودر زیاد نزن چون بیشتر منافذ پوست رو نشون میده

باید روزی چندبار صورتت رو با اسکراب بشوری اصلا نباید بزاری چربی رو‌ پوستت بمونه هفته ای دوبار سفیده ...

روزی چند باااار اسکراب؟؟؟

تورو خدا الکی به بقیه از این چیزا نگین پوستشونو بدتر میکنن😑😑😑😑😑😑😑😑

تو عکس حالت زیبای داره مشخص نمیشه

حالا دور از بقول اون دوستمون که شعار بدم بخار اب جوش حتما سرچ کن توی نت انجام بده بعد پماد اریترومایسینم بگیر رو منافذ بازت یخ بمال بعد دیگهههه اها صابون گوگرد اصل مصرف کن با اب سرد میدونی دیگه اب داغ منافذو باز میکنه اب سرد میبنده اصلاح صورتتم فقط و فقط با بند💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶