2777
2789
عنوان

پروترین خواستگارتون که بود و چه کرد؟!😳😕😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4780 بازدید | 123 پست
یدونه سکست دیگه 🤑😂

۱۲ میلیون 😌داری؟  

هااا ۲۰۰ تا شاخه گل رزم هست😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍 شاخه ای میدونی چنده۰😁😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
۱۲ میلیون 😌داری؟     هااا ۲۰۰ تا شاخه گل رزم هست😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍 شاخه ای میدونی ...

ن قبول نکردم ک اونا رو 

یس النگومو میفروشم 😌

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خاستگار دیگم اومد درحالی که خاهر بزرگم هنوز بود...مادرم.گفت بزرگه رو.نمیذارم.کوچیکه رو بدم.بعدهفت ...

مثل زن عموی ضایع من رفتن خواستگار یه دختری از فامیل همونجا گفتن نه ما دختر به فامیل نمیدیم

بعد زن عموم گفته برای اونیکی پسرم چی؟😒😒🤣🤣

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اسکرین دارما شوخر# 😑💔😂

نو نو 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
کوفت با زنای مردم نخندا۰😑

😐😂😂

اولین خواستگارم وقتی چهارده سالم بود داشتیم از کربلا با اتوبوس   برمیگشتیم تو راه کنارمون دوتا خانم عرب بودن که چند بار م ازمون وسایل قرض گرفته بودن بعد فکر کن خانومه با زبون عربی فارسی اشاره با دست انگشت اشاره نشون میداد که یعنی با دخترتون با پسرم ازدواج میکنه مامانم بعد هی میگفت  صغیرة صغیرة خانومه هم گفتش نه بابا خوبه فکر کن تو اتوبوس😢😰😰

جذابترين خواستگارم كه همين ٢ ماه پيش بود يه آدم خيلي پولدار كه بهترين نقطه تهران زندگي ميكردن و . خ ...

میخواسته اول تست کنه بعد ببره😂😂😂

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
یکی دیگه  پدرم بچه شهرستانه رفته بودیم عروسی یکی از زنای اونجا منو برای پسرش پسندید ول کنم نب ...

واااااای از خنده مردم خدا نکشت😂😂😂😂

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
اولین خواستگارم وقتی چهارده سالم بود داشتیم از کربلا با اتوبوس   برمیگشتیم تو راه کنارمون ...

از شما اصرار که صغیره از اونا انکار کا لا لا کبیره😂😂😂😂

عزیزدلی😍نیایش چخبر دیگه فکر میکنم حسابی سنگین شده باشی؟ تاریخ تولد نی نی ها کی هست ان شاالله

استراحت مطلقم عزیزم اصلا حالم خوش نیست تاریخ دقیق زایمان اینبار که برم برام میزنه