2777
2789
عزیزم الان توی ایران اولا اصلا اصل نیس وحود نداره همه جوره تحریمیم اگرم باشه با این حقوق ماهی۳تومن ک ...

هست عزیزم کی گفته نیست

با گارانتی شرکتی وارد میشه

انقدرا دارن از این پولا

همونا که ایفون ۱۲ رو ۷۰ میلیون خریدن و ککشون هم نمیگزه

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
خب ایرپاد مارک اپله دیگه مثه اینه که به گوشی شیائومی بگیم آیفون مارک شیائومی :///

خب یعنی همونا با هر گوشی ست میشن؟!

غیر اپل

من فکر میکردم اونایی که با گوشی های غیر اپل ست میشه فیک هستن

خدایا تنهامون نزار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب یعنی همونا با هر گوشی ست میشن؟! غیر اپل من فکر میکردم اونایی که با گوشی های غیر اپل ست میشه فیک ...

نمیدونم به گوشی غیر اپل وصل بشه ولی خب اگر هم وصل بشه خیلی از آپشن ها کار نمیکنه چه فایده داره

هست عزیزم کی گفته نیست با گارانتی شرکتی وارد میشه انقدرا دارن از این پولا همونا که ایفون ۱۲ رو ۷۰ ...

نیس بابا از همه جا تحریمیم از کدوم شرکت همه جم کردن رفتن😐الان دیگ تلوزیون مارک سامسونگ و ال جی اصلا پیدا نمیشه.اگرم یه جایی باشه با قیمت خیلیییی بالا بخاطر تحریم میدن بهمون...من پولدارارو نمیگم مردم خودمون میگم الان نمیشه یه جهاز خرید فقط یخچال ۸۰میلیونه😔

از 3ملیون هست تا 7ملیون فک کنم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
نیس بابا از همه جا تحریمیم از کدوم شرکت همه جم کردن رفتن😐الان دیگ تلوزیون مارک سامسونگ و ال جی اصلا ...

هست عزیزم

داداشم همین یه هفته پیش خرید 😑 تحریم کجا بود 

تحریمم باشیم وارد میکنن شرکتای ایرانی

هست عزیزم داداشم همین یه هفته پیش خرید 😑 تحریم کجا بود  تحریمم باشیم وارد میکنن شرکتای ایران ...

چی بگم والا.من میخواستم گوشی بخرم گفتن دیگ نیست یا کم شده ...اخه اصن بحث تحریم ب کنار الان مرز و گمرک بستس بخاطر کرونا چجوری وارد میشه

چی بگم والا.من میخواستم گوشی بخرم گفتن دیگ نیست یا کم شده ...اخه اصن بحث تحریم ب کنار الان مرز و گمر ...

کافیه یه سر به اپل استور بزنی 

عین مور و ملخ دارن میخرن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز