2777
2789

واااای😭😭😂😂😂😂😂

دیگه فک کنم وقتشه امضاهامونو پاک کنیم😂😂

فک کنم امضای خیلیا در اینباره بود💪☺️

ببین تا ۱۵هم ساعت ۹ شب به بعد حتی به ماشین های سواری خود اون شهرم اجازه تردد داده نشده🤨 ینی حساب کنیم شدنی نیست دیگه😂

شاید جریمه براشون مهم نباشه🤔🤔 یا پیاده بیان😁😁 احتمالش ۱ درصده🤨🤨🤨

اههههه میرم پاک کنم🤨😠😡

🤕 میخواستم تاپیک بزنم ۱۰ روز تا 💔💔💔

شوخی# محض_خنده#  

آغا هر کی بگه چن سالته گزارش میزنم🤨

هر کی با هر کجای جملم یا خودم مخالفه بدش میاد ریپ نزنه چون نتونستم قفل کنم ممنان😊

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هن والله 😅

نَ دییم آخه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

من بجای سوال چند سالته ی سوال دیگه ای دارم؟؟؟

ماذا فازا؟ترجمه کن ماهم بفهمیم چی میگی انگار داری واس خودت حرف میزنی🥴😐

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
😂😂 نه دیجخسن😔😔

ایستیرم یامان دییم کرونانی🤣

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من بجای سوال چند سالته ی سوال دیگه ای دارم؟؟؟ ماذا فازا؟ترجمه کن ماهم بفهمیم چی میگی انگار ...

خب من یه دختر مجردم بنظرت تو امضام تو ۹۹ ۹ ۹  چه آرزویی میتونم داشته باشم  درباره اون نوشتم 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

دنه بیاز ملیح دنن تعلیق اولما

ملیح اولماز کی🤣😂

سن بیاز ملیح یامان ور 

من والله ملیح یامان لاری چوخ بیلمیرم😜😂