2777
2789

واااای😭😭😂😂😂😂😂

دیگه فک کنم وقتشه امضاهامونو پاک کنیم😂😂

فک کنم امضای خیلیا در اینباره بود💪☺️

ببین تا ۱۵هم ساعت ۹ شب به بعد حتی به ماشین های سواری خود اون شهرم اجازه تردد داده نشده🤨 ینی حساب کنیم شدنی نیست دیگه😂

شاید جریمه براشون مهم نباشه🤔🤔 یا پیاده بیان😁😁 احتمالش ۱ درصده🤨🤨🤨

اههههه میرم پاک کنم🤨😠😡

🤕 میخواستم تاپیک بزنم ۱۰ روز تا 💔💔💔

شوخی# محض_خنده#  

آغا هر کی بگه چن سالته گزارش میزنم🤨

هر کی با هر کجای جملم یا خودم مخالفه بدش میاد ریپ نزنه چون نتونستم قفل کنم ممنان😊

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هن والله 😅

نَ دییم آخه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

من بجای سوال چند سالته ی سوال دیگه ای دارم؟؟؟

ماذا فازا؟ترجمه کن ماهم بفهمیم چی میگی انگار داری واس خودت حرف میزنی🥴😐

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
😂😂 نه دیجخسن😔😔

ایستیرم یامان دییم کرونانی🤣

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من بجای سوال چند سالته ی سوال دیگه ای دارم؟؟؟ ماذا فازا؟ترجمه کن ماهم بفهمیم چی میگی انگار ...

خب من یه دختر مجردم بنظرت تو امضام تو ۹۹ ۹ ۹  چه آرزویی میتونم داشته باشم  درباره اون نوشتم 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

دنه بیاز ملیح دنن تعلیق اولما

ملیح اولماز کی🤣😂

سن بیاز ملیح یامان ور 

من والله ملیح یامان لاری چوخ بیلمیرم😜😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز