2777
2789
عنوان

زندگی پزشکا

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکرکنم بستگی داره به میزان تخصصش و همینطور شخصیت خودش. همسر یکی از دوستای من پزشک فوق تخصصه، سرش خیلی شلوغه و شب و نصفه شب و موقع تفریح و کنار خانواده بودن هم همیشه ممکنه تماس بگیرن و لازم بشه بره بیمارستان.

من دندون پزشکم خیلی بیشتر دوسش دارم تا پزشکی

ببخشید بعد از جراحی دندان نهفته ی عقل چی کار باید کرد. 2 شب پیش شوهرم جراحی کرده و بخیه خورده.خیلی ورم کرده لپش. سفالکسین می خوره و آب نمک قرقره میکنه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
فکرکنم بستگی داره به میزان تخصصش و همینطور شخصیت خودش. همسر یکی از دوستای من پزشک فوق تخصصه، سرش خیل ...

بله حرف شما کاملا درسته برای خانوم ها سخته به نظرم از نظر شرایط کاری

عضو هیئت علمی باشی بله باید موظفی های بیمارستان رو پر کنی خیلی ها اصلا اهل دانشگاه و تدریس نیستن فقط مطب و بیمارستان های خصوصی هستند تازه مطب هم گاهی سه روز در هفته میرن 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
بله حرف شما کاملا درسته برای خانوم ها سخته به نظرم از نظر شرایط کاری

وقتی کسی شغلی رو انتخاب میکنه،باید پی اون کار رو به تن خودش بماله.هر شغلی هم سختی خودش رو داده

حتی نانوایی هم سختی خودش رو داره.از حرارت تنور گرفته تا سحرخیزی برای درست کردن خمیر

یا دبیری یا پزشکی یا هر شغلی

ولی بازم بستگی به خود شخص هم داره.یکی میبینی دکتره ولی وقت سرخاروندن نداره ولی یکی نه .مثل بقالی ها که توی یکی پرنده پر نمیزنه ولی توی یکی دیگه باید صف واستی

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2