2777
2789
عنوان

کیک پف دار برای مهمونی

177 بازدید | 12 پست

بچه ها یکی راهنماییم کنه فردا کلی مهمون دارم خانواده شوهرم میان قرار بود کیک درس کنم ولی پاک یادم رفت که آرد کیک خ کم دارم.درست به اندازه یک پیمانه و نیم آرد دارم.بقیه مواد رو دارم.فقط آرد.میشه راهنماییم کنین چطور میتونم با این مقدار آرد کیک درس کنم😣🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=164997804]مگه بیشتر یه پیمانه و نیم ارد میریختی همیشه؟ من یه پیمانه میریزم[/QU      آره من دو پ و نیم آرد استفاده میکردم تو چطوری درست میکنی قشنگ پف میکنه؟!

[QUOTE=164997804]مگه بیشتر یه پیمانه و نیم ارد میریختی همیشه؟ من یه پیمانه میریزم[/QU    & ...

اره خوبه من دوتا تخم مرغ رو با وانیل میزنم بعد یه پیمانه شکر حین هم زدن میریزم کم کم و هم میزنم تا پفی و کرم رنگ و کش دار بشه بعد یه لیوان شیر دو سوم همون لیوان روغن مایع یک پیمانه (همون لیوان شیری) ارد میریزم و بکینگ پودر وچشمی یه پنس نمک اگه یکم رقیق بود یه ته لیوان دیگه ارد میریزم همین. تمام پیمانه هام یه لیوانه دسته دار هست