2777
2789
عنوان

مادرشوهر🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 42 پست
کلا از مادرشوهر بدم میاد خیلی فضولن خیلی انگار پسر زاییدن شاهکار کردن چنان تو قیافه میشن که انگاری ...

عزیزم اگه مادرشوهرها پسر نمیاوردن که ماهرو به پسرهاشون می‌گرفت اونوقت باید ترشی مینداختن ماهارو پس شاهکار کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان عیب این کار چیه

عیبش اینه که میره پشت سرمم کلی حرف میزنه😑

من خودم هرروز کلی اویشن و چرت و پرت دم میکنم. کلی میوه میخوریم. همش سوپ و اش و حتی گاهی بخاطر بچه ها باید دو مدل درست کنم با این حالم. اینا رو همرو درست میکنم. ولی مادرشوهرم اینارو میاره، اخرشم میره پشت سرم میگه این دست و پا نداشت حالیش نمیشد هیچی درست نمیکرد من باید براش میبردم

عزیزم اگه مادرشوهرها پسر نمیاوردن که ماهرو به پسرهاشون می‌گرفت اونوقت باید ترشی مینداختن ماهارو پس ش ...

😒😒

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
عزیزم اتفاقا میگن گوشت زیاد نباید خورده بشه

نه اصلا اینطور نیست 

پروتئین عالیه ما 10روز غذامون کباب وسوپ جو بود وعالی بود. 

اینو یه دکتر دیگه به همکار شوهرمم گفته بود 

لبنیات خوب نیست 

وبه کل سردیجات

نه اصلا اینطور نیست  پروتئین عالیه ما 10روز غذامون کباب وسوپ جو بود وعالی بود.  اینو یه ...

خب خود جو هم بینهایت سرده. 

نمیدونم من که این مدت شیر رو قطع نکردم و حالمونم تغییر خاصی نکرده... یعنی بدتر نشدیم. ما که شیر مصرف میکنیم با مادرشوهرم و خواهرشوهرم که مصرف نمیکنن یه علایم رو در یه تایم مشابه تجربه کردیم... 

کلا هرکی یه چیزی میگه... 

خب خود جو هم بینهایت سرده.  نمیدونم من که این مدت شیر رو قطع نکردم و حالمونم تغییر خاصی نکرده. ...

عزیزم جو بی نهایت مقویه وانرژی زا نیات

حالا خودت بهتر میدونی ولی ما لب لبنیات نزدیم 

ولی تو این 10روز 3تا شیشه عسل خوردیم از اولش هم گفتن برای کرونا گرمیجات زیاد بخورین 

انشاالله که حالتون زود زود خوب بشه