2777
2789

خونه ویلایی مون جا برای کتاب هامون نداشت یک خونه آپارتمان هم داشتیم که اجاره داده بودیم پس گرفتیم و کردیمش کتاب خونه. (صدای همسایه هم نگران نباشید براشون نامه مینویسم) دیدم تو اون تاپیکم بچه ها عکس کتاب ها رو خواسته بودن خواستم بذارم.

هال

اتاق

اتاق دختر های خوشگلم آناهید و آذردخت (نترسین تو خونه اصلی مون هر کدوم یک اتاق جدا دارن)

آشپزخونه

در ورودی

ببخشید به هم ریخته هست یکم و خیلی وسیله نداره چون هنوز خیلی وسایل تزئینی نخریدیم براش

به عنوان یک دکتر شوخی شوخی تو تاپیک ها براتون تجویز میکنم. مثل: به عنوان یک دکتر برات صبر تجویز میکنم. یعنی دکتر واقعی نیستم من رو به اشتباه دکتر معرفی نکنید.                                              حالا که تا اینجا برای خوندن امضام اومدی و دیدی تنها متن مخصوص به تو همینه: ای کسی که این اما را میخوانی عجب آدم ساده ای هستی. این زنجیره رو ادامه بده و پست من رو ریپلای کن و راجب امضام چیز میز بگو تا شخص دیگری بیاد و متن مخصوص خودش رو ببینه.                              تیکر از تخم بیرون اومدن جوجه های بلدرچین هام هست. باردار نیستم

پست.اول.خار.نداشت#  

به عنوان یک دکتر شوخی شوخی تو تاپیک ها براتون تجویز میکنم. مثل: به عنوان یک دکتر برات صبر تجویز میکنم. یعنی دکتر واقعی نیستم من رو به اشتباه دکتر معرفی نکنید.                                              حالا که تا اینجا برای خوندن امضام اومدی و دیدی تنها متن مخصوص به تو همینه: ای کسی که این اما را میخوانی عجب آدم ساده ای هستی. این زنجیره رو ادامه بده و پست من رو ریپلای کن و راجب امضام چیز میز بگو تا شخص دیگری بیاد و متن مخصوص خودش رو ببینه.                              تیکر از تخم بیرون اومدن جوجه های بلدرچین هام هست. باردار نیستم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عه 😬 ترکیدی که 🤔

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

شوهر منم عاشق کتابه هر ماه کتاب میخره

از فانتزی هاش اینه که اتاق مطالعه داشته باشه

عکس ها رو نشون ش دادم کیف کرد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بیخیال باش تو اگ پیغمبرم باشی هستن ادمایی ک بازم ازت ایراد بگیرن 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀 یک عدد خردادی مهربون😍❤️