2777
2789
مطمعنی اصلشه؟

تو داروخونه های اونجا می‌فروشن اره دیگ اصله

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
منم دادم کیه ک قبول کنه🤣

من چند ماه پیش بهش درخواست دادم ...یه تاپیکم زدم تکش کردم ..اصن نیس😁😁

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدت قرصشو خوردم ولی نمی ارزید چون دیر اثر می‌ذاره قرصش هر بسته هم ششصد ... الان دنبال آمپولشم ...

من امپولشودارم و خودمم استفادع کردم اگه کسی خاست پی ام بده من برا ش توضیح بدم اصل و فیکش جطور قابل تشخیصه من خودم یکسال تحقیق کردم

من امپولشودارم و خودمم استفادع کردم اگه کسی خاست پی ام بده من برا ش توضیح بدم اصل و فیکش جطور قابل ت ...

عزیزم درخواستمو قبول کن

من ک ب شوهرم گفتم از دبی برام بگیره ...اگ خودش بره یا دوستش ک اونجاس بهش بگه ...گفته بود پنج تومنه&n ...

شما گرفتی آمپولو؟سفید شدی؟  منم میخام ولی میترسم سفید نشم یا اگ بشم باز بعد ی مدت برگرده رنگم

منم امپولشو میخام  دلم میخاد اصلشو بتونم پیدا کنم سفارش بدم از خارج کشور ولی هیجارو سراغ ندارم ...

سلام گلم من امپول گلوتاتیون اصل دارم ۹تا 

پک ۱۲تایی گرفتم باردار شدم بقیه اش می فروشم خواستی پیام بده عکس میفرستم واست

پوستت روشن شد؟ چه مارکی خوردی؟

گلوتالزل بسیار سفید کننده قوی هستش نتیجه دی یازده بسته به متابولیسم بدن داره،اینم پیج من سوالی داشتین یا محصولو خاستین درخدمتم Arayeshi685 

دوستانی که اینستا ندارن کانال تلگرام یادداشت کنن

@mojezezibayi1234