ghazly مدیر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 77 عنوان گلوتاتیون | مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 27 پست خانومااا کسی تجربه استفاده از امپول گلوتاتیون داره؟ 1399/08/29 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 مطمعنی اصلشه؟ تو داروخونه های اونجا میفروشن اره دیگ اصله تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 منم دادم کیه ک قبول کنه🤣 من چند ماه پیش بهش درخواست دادم ...یه تاپیکم زدم تکش کردم ..اصن نیس😁😁 تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 77 تو داروخونه های اونجا میفروشن اره دیگ اصله قیمتش چنده
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 قیمتش چنده پنج تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
نیوشا۷۲ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 59 من یه مدت قرصشو خوردم ولی نمی ارزید چون دیر اثر میذاره قرصش هر بسته هم ششصد ... الان دنبال آمپولشم ... من امپولشودارم و خودمم استفادع کردم اگه کسی خاست پی ام بده من برا ش توضیح بدم اصل و فیکش جطور قابل تشخیصه من خودم یکسال تحقیق کردم
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 من امپولشودارم و خودمم استفادع کردم اگه کسی خاست پی ام بده من برا ش توضیح بدم اصل و فیکش جطور قابل ت ... عزیزم درخواستمو قبول کن تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
anahita2345 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 5744 من امپولشودارم و خودمم استفادع کردم اگه کسی خاست پی ام بده من برا ش توضیح بدم اصل و فیکش جطور قابل ت ... میشه همین جا توضیح بدیممنونم
azingoli عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 737 من ک ب شوهرم گفتم از دبی برام بگیره ...اگ خودش بره یا دوستش ک اونجاس بهش بگه ...گفته بود پنج تومنه&n ... شما گرفتی آمپولو؟سفید شدی؟ منم میخام ولی میترسم سفید نشم یا اگ بشم باز بعد ی مدت برگرده رنگم
azingoli عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 737 من امپولشودارم و خودمم استفادع کردم اگه کسی خاست پی ام بده من برا ش توضیح بدم اصل و فیکش جطور قابل ت ... عزیزم میشه ب منم توضیح بدی خیییلی ممنون میشم واقعا لازمش دارم
azingoli عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 737 عزیزم درخواستمو قبول کن برات توضیح داد؟منم میخام این آمپولو
dokhtarak70 عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 74 منم امپولشو میخام دلم میخاد اصلشو بتونم پیدا کنم سفارش بدم از خارج کشور ولی هیجارو سراغ ندارم ... سلام گلم من امپول گلوتاتیون اصل دارم ۹تا پک ۱۲تایی گرفتم باردار شدم بقیه اش می فروشم خواستی پیام بده عکس میفرستم واست
نازجانمم عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 26 پوستت روشن شد؟ چه مارکی خوردی؟ گلوتالزل بسیار سفید کننده قوی هستش نتیجه دی یازده بسته به متابولیسم بدن داره،اینم پیج من سوالی داشتین یا محصولو خاستین درخدمتم Arayeshi685 دوستانی که اینستا ندارن کانال تلگرام یادداشت کنن@mojezezibayi1234