2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلابورس ماشین خونه پایین بیادکه نمیاداونجوری.مهم نیست مردم طلانمیخورن که.موادغذایی بهداشتی مایحتاج اولیه همچنان رگباری میره بالا!!کمرمون شکست بااین حقوقای سه چهارتومنی

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
ما هم چند تا چیز گرفتیم بعدش ک حساب میکردیم کف کردیم ۶۰۰ تومن خرج کرده بودیم جمع میکردی ی جا واقعا چ ...

لعنت لعنت اصلا ی ترس بدی تو وجودمه 

همش در حال حساب کتاب کردن حقوق با دخل و خرجم 

😔😔😔

باردارم هستم مایع دورش کم شده رشدش عقب افتاده

ی دستورات غذایی میدن ک من نمیتونم😔

😆پس کلا نمیخری دیگه😂

مسلما نه خیلی زور داره اخه این قیمت

بااین حقوقا هنرکنیم به خوردو خوراک برسیم وکلی قسط 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
لعنت لعنت اصلا ی ترس بدی تو وجودمه  همش در حال حساب کتاب کردن حقوق با دخل و خرجم  😔😔😔 ...

آخی عزیزم حامله ای اهمیت نده ب این چیزا

خدابزرگه

منم دیروز هم ناراحت شدم هم نگران باور میکنی روغن پیدا نمیکردیم هر جا میرفتیم نبود

لعنت لعنت اصلا ی ترس بدی تو وجودمه  همش در حال حساب کتاب کردن حقوق با دخل و خرجم  😔😔😔 ...

سرم بزن منم مایعش کم شده بود باسرم از ۸سانت به ۱۴سانت رسید امپول هم زدم برای ریهاش

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒