2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14422 بازدید | 2640 پست
کافور ج نمیده😂😂😂😂شوهر جواب میده😂😂

@pinkworld  

شما کسیو سراغ نداری براش؟/ 

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافور ج نمیده😂😂😂😂شوهر جواب میده😂😂

ابرفض😐😐😐😐😐😐

واقعا چطوری روتون میشه جایی که آقا هم هست اینطوری بحرفین😐

همینه دیگه ما دخترا رو مسخره میکنن 

یکم عزت نفس😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ابرفض😐😐😐😐😐😐 واقعا چطوری روتون میشه جایی که آقا هم هست اینطوری بحرفین😐 همینه دیگه ما دخترا ر ...

میگم گلم اگ شوهر می فروشی بهش بده 😂😊😂خیلی میگ شوهر میخوام 

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
پروفت خیلی نازه 

تنک یو^^🥂

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤
@pinkworld     شما کسیو سراغ نداری براش؟/

نه ولی اگه داشتمم معرفی نمیکردم😅😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ابرفض😐😐😐😐😐😐 واقعا چطوری روتون میشه جایی که آقا هم هست اینطوری بحرفین😐 همینه دیگه ما دخترا ر ...

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نه ولی اگه داشتمم معرفی نمیکردم😅😅

اونورو ی نگا بنما/

میگم گلم اگ شوهر می فروشی بهش بده 😂😊😂خیلی میگ شوهر میخوام 

😂😂😂😂

اونورو ی نگا بنما/

🤦‍♀️😂وایسا ببینم میشه درستش کرد😂

خوشم میاد جنبه داری ایولا

اخه همش شوخیه

حتی حرفای خودم

اگه قرار بود اینطوری شوهر پیدا کنم که خب همه جا بودش

امیدوارم سوتفاهم پیش نیاد

حالا اینجا یکم منو و خلقیاتم رو میشناسن

همچین ادمی نیستم که خوشبختی رو تو ازدواج ببینم

اگرم چیزی گفته میشه شوخیه😊

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊