2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14422 بازدید | 2640 پست
بابا به خدا شوخی کردم😂 @yalda8555   عزیزم ازدست من ناراحت شدی؟؟؟؟😘😘😘😘😘😘من میخوام زن ...

نه عزیزم ناراحت نشدم بابا

ولی من اصلا نمیخوام

😐😐😐😐

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفایلت خودتی😍

نه عزیزدلم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
@مرمری1372     ازت خوشم میاد .اسم کاملت چیه🙃

هیشکی نگفت از من خوشش میاداااا😓😓😓😓

فقط ی بار کاربر @pangolam  گفت ازم خوشش میاد

حالا اونم میاد میگه نه کی گفتم😐😐😐

اخه قبلا ی کاربری داشتم بر خیلی وقت پیش بود ب اون گفتی

حالا بی خیال کدوم بود😑✌️

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
هوعی مگ نگفتم عین افلیجی باس تیپ بزنی؟/ خجالت بکش..حداقل گمشو برو جا دیگ نخونم خیانتاتو/

😂😂جاااااااان دلم❤❤

الان خودمو مث شُغال میکنم خوبه؟رژ لبمو مث جوکر میزنم،چشمم مث زغال سیاه میکنم دید فک کنه جن دیده بسم الله بگه فرار کنه😂

😂😂جاااااااان دلم❤❤ الان خودمو مث شُغال میکنم خوبه؟رژ لبمو مث جوکر میزنم،چشمم مث زغال سیاه میکنم د ...

فلن خف شو تگت کردم بیا بخند  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/