2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14423 بازدید | 2640 پست
اینو باید از اعتصام میپرسیدی عتیقه 😂😂😂😂عمه مرضیه عمه بنده هم هسسست    

هوووووممممممممم

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یااااااا خداااااا😨😨✌️

چرا🤕خب نخواستم کسی بفهمه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خیلی هیزی خو اون بگه تو نیستو ببند....خاااک تعهد برات معنی نداره منم امشب بله رومیگم😒😒😒😒😒😒 ...

هوی زر نزن عن باقالی ..بلع بگی هردومو اتیش میزنم همون وسط/

سارا ی کار بگم میکنی؟/

جلو خواستگارت میشه دس بکنی تو دماغت کلا بپرع؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من شوهر واقعی خواستم بابا😂😂😂😂😂😂 عکسم خواستی بدم که راحت تر بتونی شوهر پیدا کنی واسم😂😂😂 ش ...

ن میدونم داری غیر مستقیم پیشنهاد میدی..برروووو بروووو من متعهدم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار برو زنگ بزن دیگه

فردا میزنم فدات/

نه من تورو نمیخوام😂

عارع ارواح سیبیلت..طرفندتع منو جذب خودت کنی..من پا نمیدم برو/

گفتم خب اگه حست بهم حس تروره پی وی بگو

قول بده پررو نشی پس😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بی لیاقت😂😂 یکی دیگه هم داشتیم چُس کلاس گذاشتی خوشم نیامد. شوخی کردم گلم😘ناراحت نشی

نه عزیزم ناراحت چی😊😊

ولی من واقعی گفتم شوهر میخوام😂😂😂

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
😂من واقعی میخواممممم

هنو بچ ای بچ/

هیس صاف بشین/