2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14422 بازدید | 2640 پست
بابا منم فک میکردم چیکا ۱۸ سالشه 😂⁦✋🏼⁩ اعتصام نمی دونم والا بخدا🤒🤒 هیچکی نمی دونه بزار از ماما ...

یکی میگفت ۳۵...

من خودم فکر میکردم ۲۸🤔🤔🤔

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂تومن ورسمی کن اگه این گودزیلا روخونه را دادام از خرس کمترم❤❤❤❤

باش من  تورو میکنم ملکع قلبم..ولی تو شر میگی....اونو ب من ترجیح دادی..ب همین راحتی..ب همین خوشمزگی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دعوا نبود ک چیز بود 🤐

اه توف توف کامل نخندم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه چطور ؟؟ نم پس نمیده ک 😅 @اعتصامی       چند سالته ؟؟😊

الان ما یه عمره موندیم اعتصام چند سالشه 🤕

آخه موندم مثلا بزرگ تره ازم خیلی بزرگه

جونه   چی به چیه😑⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
آره 😂😂آرامو میگم

@مهربونم۰  

کارت قرمز تیمارستان داری عارام؟/  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
یکی میگفت ۳۵... من خودم فکر میکردم ۲۸🤔🤔🤔

چه جالب منم احساس میکنم ۲۸ بود 

۳۵ ؟

@نیکی0   خب معلوم شد 🤩🤩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
بابا منم فک میکردم چیکا ۱۸ سالشه 😂⁦✋🏼⁩ اعتصام نمی دونم والا بخدا🤒🤒 هیچکی نمی دونه بزار از ماما ...

وای منم 

یه جا دیدم گفت بچه ام خوابه پرام ریخت

بعدشم ک گفت ۳۱ خودم ریختم پرام مونر

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان ما یه عمره موندیم اعتصام چند سالشه 🤕 آخه موندم مثلا بزرگ تره ازم خیلی بزرگه جونه    ...

تو چند سالته ؟؟

والا ما هم موندیم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲