2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14422 بازدید | 2640 پست
چرایعنی شماباعث شدین مهربون بره؟ وااای جدی میگی؟بچه ها چرااینجوری میکنین باهم

بالا گفتم فدات شم بخون اگه سوال داشتی بپرس

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم دیدم،انشالله زودبرمیگرده،گفت لغو نمیزنم...من اولش فکرکردم حتما بحثی پیش اومده بینتون

تو تاپیکش ک گفت خیالم راحت شد صب اومدم دیدم نیست حیلی ناراحت شدم

اره برمیگرده برش میگردونم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو تاپیکش ک گفت خیالم راحت شد صب اومدم دیدم نیست حیلی ناراحت شدم اره برمیگرده برش میگردونم 

وااااای منم الان متوجه شدم،چرااینجوری کرد،من دیشب اینجوری گفت خیالم راحت شد،ای خدااچرااینا اینجوری میکنن😔

وااااای منم الان متوجه شدم،چرااینجوری کرد،من دیشب اینجوری گفت خیالم راحت شد،ای خدااچرااینا اینجوری م ...

جوگیری 

دیشب 4 تا از دوستام رفتن 

ولی هیچ کدوم یه هفته دوام نمیارن برمیگردن

ارام هم برمیگرده

آره،حداقل لغونزنن،چه کارایی میکنن به خدا،یه دفعه جن زده میشن.

لغو نزنن؟  

عشقشون این کاراس 

نصف لیست دوستای من ایدیای یکی از دوستامه

من دیگه التماس هیچ کدومشون نمیکنم وقتی نمیخوان باشن نمیخوان دیگه حالا من هی بگم

ارام هم نمیشناخت خوب بچه ها رو مگرنه لغو نمیکرد

لغو نزنن؟     عشقشون این کاراس  نصف لیست دوستای من ایدیای یکی از دوستامه من دیگه ا ...

آره واقعا،انشالله که برمیگردن،مطمئنم مخصوصا آرام اصلا تعجب کردم وقتی گفت من میخوام برم.

@مهربونم0 وقتی برگردی چشاتودرمیارم آرام خانم

آره واقعا،انشالله که برمیگردن،مطمئنم مخصوصا آرام اصلا تعجب کردم وقتی گفت من میخوام برم. @مهربونم ...

سارا این آرام چرا یهو جنی شد کجا رفته کسی چیزی بهش گفته

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352