2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14422 بازدید | 2640 پست
میخوای کاربریش برگرده؟ 

ب نی نی یار گفتع برش نگردونع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@mahsa78  

مهسا....تو بگو من چیکار کنم....ای خدااا...دیدی رف؟/

لعنت بم روزی صد دفعه.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@mahsa78     مهسا....تو بگو من چیکار کنم....ای خدااا...دیدی رف؟/ لعنت بم روزی صد دفعه.. ...

چرا اینقد حساس شده محیا؟؟

من قبلا خیلیییی باهاش حرف میزدم اینطوری نبود ک

حالا کاش کاربریشو برگردونه باهاش حرف میزنم

اگه جای دیگه ای باهاش حرف میزنی بهش بگو کاربریشو برگردونه

نگار محیا خیلی نگرانت بود 

به حرفش گوش بده

چرا اینقد حساس شده محیا؟؟ من قبلا خیلیییی باهاش حرف میزدم اینطوری نبود ک حالا کاش کاربریشو برگردون ...

مهسا همش تقصیر منع...اون رو من خیلیییی حساسع....حتی ی کلمه ی من توی زندگی واقعیش تاثیر داشت...خودتم همونجوری ک میدونی منو اون دوروز پیش بحثمون شد...خاستم از دلش در بیارم تاپیک زدم باز حرف خودشو زد...تو خصوصی بام بحث کرد هی هرچی خاستم قانعش کنم ک ن اینجوری نیس حرف خودشو میزد..انقددد حرف خودشو زد ک منم عصبی شدم گفتم باشع هرجوررر دوس داری فک کن..تا امروز باش حرف نزدم اونم همینطور...امروز ک اومد یکم باش سرد برخورد کردم..چون واقا ناراحت بودم..ولی سریع رفت خودشو تعلیق کرد....عذاب وجدان دارم....ی جوریم مهسا..خستع شدم دگ/

نداری شمارش ؟بزنگی بش

دارم ولی من واس کنکور همع چیو کنار گزاشتم فقط لب تابم پیشمع ک باش کلیپ درسی ببینم/

گوشیمو دادم بابام بردارع ک وسوسع نشم برم سمتش/

مهسا همش تقصیر منع...اون رو من خیلیییی حساسع....حتی ی کلمه ی من توی زندگی واقعیش تاثیر داشت...خودتم ...

همش بخاطر اینه ک نگرانته نگار 

من اون روزی ک دعواتون شده بوده شبش باهاش حرف زدم همش میگفت نگرانتم

فک کنم خارج از این سایت باهم در ارتباطین برو بهش زنگ بزن یا پیام بده از دلش در بیار

اونم چند وقت دیگه ازمون داره خودش استرس داره و ذهنش درگیره حسابی پس این چند وقتو کنارش باش 

راضیش کن برگرده سایت منم باهاش حرف میزنم

من هیچ کی یو نمیشناسم        

عخی/

ولی من دیگ میشناسمت/

همش بخاطر اینه ک نگرانته نگار  من اون روزی ک دعواتون شده بوده شبش باهاش حرف زدم همش میگفت نگرا ...

مهسا من شمارع اینا همع چیو دارم ازش..ولی من گوشیمو بخاطر کنکور کنار گزاشتم...وسوسع میشم برا گوشی بخاطر همین دادمش بابام برش دارع/

من محیارو خیلی دوس دارم...بخدا انقد خوشحام ک نگرانمع حد ندارع..ولی واقا عصبیم کرد مهسا...هی حرف خودشو میزد/

چمیدونسم میرع/

ای خداااااااااااا/