2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14423 بازدید | 2640 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@چشمون00000سیاه   @nafasبلای۲   @چشمعسلی7780   کجایین شما🤨

@چشمون00000سیاه  

مرسی ک قبرمم مهم نبود برات...مرسی واس روزای خوب...رو قبرم مینویسی ب یاد سارا؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کجا بودی🤨 @______negar______    

@چشمون00000سیاه  

یکم دیر تر خیانت میکردی.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______   عزیزم،نفسم😂عشقم جیگرم خووووبی😘😘😘😘😘

بزار تو حال خودم باشم/

@چشمون00000سیاه     مرسی ک قبرمم مهم نبود برات...مرسی واس روزای خوب...رو قبرم مینویسی ب ...

نگاااااااااااااااااارررررررررررررر😡😡😡😡مگ چی گفته بودم بت

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
@چشمون00000سیاه     مرسی ک قبرمم مهم نبود برات...مرسی واس روزای خوب...رو قبرم مینویسی ب ...

کثافط جواب دادم،بالا تو اینقد سرت شلوغه نخوندی😂❤❤

گفتم اگه توبری منم به عشقت این جام زخرو🍷🍷سرمیکشم و تامام😳😳😳😳

یه چیز متفاوتی یه آدم متفاوت ازم بپرسه تا منم متفاوت جواب بدم 😂😂😂😂😂😂

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪