2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14486 بازدید | 2640 پست
عارع پولشو بدع    /

الان مثلن فک کردی من مفتی میام تاپیکارو نورانی میکنم؟؟؟😂

شماره کارت میفرستم پیویت

باتچکر

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕منکه نگرفتمت ...

گرفتیه حاجی قصد ول کردنم نداری

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مثلن فک کردی من مفتی میام تاپیکارو نورانی میکنم؟؟؟😂 شماره کارت میفرستم پیویت باتچکر

باش حالا ک انقد اصرار کردی الان شمارع کارتمو میفرسم/

پیوی ج بدع سریع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوشکل خانوما از منم بپرسید !!!

شناسنامتو بریز کفع تاپیک/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
باش حالا ک انقد اصرار کردی الان شمارع کارتمو میفرسم/ پیوی ج بدع سریع/

ن دیگ😂

توچیکارکردی مگ؟؟

من اومدم نورانی کردم تاپیکتو😒

دفعه بعد حتما تگت میکنم.../

اخ جوووووون😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

@چشمون00000سیاه  

این سارا وقتی عصر داشت ارایش میکرد/

این سارا وقتی خاستگارش از در اومد تو..بسی ذوق مرگ گشتیدندی/

اینم عاقای خاستگار وقتی چشمش ب لبخند گشادع سارا افتاد و حش کرد زنع زندگی همینع/

اینم سارا ک میخاست نشون بدع دختر نجیبیعو ژستع ادمای خجالتی و با ادبو میگرفت ک خاستگارش دلش بلرزع

اینم سارا وقتی یاد من افتاد ک گفتم بهش وسط مهمونی دستشو بکنع تو دماغش و بسابع ب دیوار ک عشق بینمون حفظ شع و خاستگارع کلا بپرع/

اینم سارا وقتی ب وصال یار جدیدش پیوست و ب عشق ابدی بین منو خودش خیانت کرد...و من را نیز تنهام گزاشت/

اینم وقتی ک سارا اخر عروسی میگ مرسی ک اومدین میخایم بریم خونمون دیگ نیاین دنبالمون/

@nafasam1370  

خواهر ...زنم بهم خیانت کرد...من حالم بدع....اونو بم ترجیح داد...من چیکار کنم...تیغ بنفش خریدم ک امشب سلطان رگ هامو بزنم...هعی..../

@چشمون00000سیاه     این سارا وقتی عصر داشت ارایش میکرد/ این سارا ...

@چشمعسلی7780  

@nafasبلای۲  

خیانت تا چ حد؟/